Szerintetek ha minden előzmény nélkül csak úgy törölnétek magatokat facebookról, hány embernek tűnne fel az ismerőseitek közül?
hát fura dolog ez.
én regisztrálva vagyok mióta megvan a fész,de mindig 100 körüli ismim volt.
1x felment vmi 350re,de akk vissza töröltem 100ra,mert felszíneseket igazából minek megtartani?
ha jelöl vki,akkor valakit törlök helyette,hogy ne menjen fölé.
eleve szerintem 1 ember maximum 50 emberrel van olyan viszonyban az életében,hogy az tényleg közelinek nevezhető,szinte napi szintű és nem egy ilyen csak van de minek.
úgyhogy ennyi év után szerintem 50 embernek,akik a családtagjaim,rokonaim,barátaim biztosan feltűnne,hogy mi van,hol vagyok.
Hát, mivel a kutya nem keres engem, senkinek.
Senki sem hiányolna engem... De amúgyis kevés ismerősöm van Facebookon.
Nem mondom, hogy soknak, de pont elégnek.
Családommal, rokonokkal csak itt beszélek szinte. Munkatársakkal is itt küldjük a hülyeségeket. Van olyan haverom, akivel csak neten tartjuk a kapcsolatot.
Én nem szoktam nézegetni., törölgetni, azt sem tudom hány ismerősöm van, évek óta nem néztem. Ha van új ismerős bejelöl vagy bejelölöm. Aztán vagy beszélünk vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!