Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ez elfogadható?
Azon pasik közé tartozom, akiket izgat az, hogy ha a párjuk másokkal is szexel.
Sokáig próbáltam rájönni a válaszra, hogy miért ennyire izgató ez, hiszen olyan, mintha nem elégíteném én ki a párom, de ez nincs így, sőt kifejezetten élménydús alkalmaink vannak, de valahogy izgat az, hogy valaki ismeretlen "bemocskolta" azt, ami számomra szent és az is izgat, hogy a párom meg merte tenni és újra és újra megteszi.
Másrészt boldoggá tesz, hogy tudom a párom boldog és éli az életét mellettem korlátok nélkül, ami felszabadulttá és magabiztossá teszi őt a mindennapokban is.
Ti, hogy viszonyultok ehhez, és örülnétek egy ilyen típusú kapcsolatnak?
Még az sem érdekelne, ha nekem hűségesnek kellene lennem, mert csak az érdekel, hogy a párom boldog legyen és ezért bármire hajlandó lennék.

Ha én választhatnám ki a pasit és csak akkor csinálnám mással, ha én (is) szeretném, akkor én benne lennék. De ha bármire is kényszerítenél, akkor nem.
Sőt, számomra lehet, hogy optimálisabb lenne egy ilyen kapcsolat, mert én szexuális téren az az álmodozó típus vagyok, de sajnos nem mindig a párom jut eszembe. Sok férfi volt már emiatt az életemben és ezért a monogám kapcsolatot korlátnak érzem.

Korábban engem is izgatott ez elméletben, aztán egyszer azt álmodtam, hogy a párom mással szexel, amit végignéztem...nagyon rossz érzés volt.
Azóta nem fantáziálok erről.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!