Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ez mennyire elfogadható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez mennyire elfogadható számotokra?

Figyelt kérdés

Ami a képen látszik csak arról lenne szó semmi másról. Szerintetek ehhez lehet találni alkalmi partnert vagy csak a rosszlányok és az smpixie jöhet szóba?

[link]

2021. jún. 19. 14:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Zokniban simogassák a tököd? Nem tudom, ez nem akkora dolog. Bárhol találhatsz ha az utcán leszólítasz valakit aki egyedül sétál talán még vele is sikerrel jársz ha adsz neki egy tizest.
2021. jún. 19. 14:13
 2/11 A kérdező kommentje:
A lényeg a lényeg ami a képen van, én is ő is ruhában. Aztán hogy mezítláb, zokniban, harisnyában vagy cipőben van az már mindegy.
2021. jún. 19. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha cipőben is jó akkor menj ki egy parkba és keress egyedüli lányokat, majd mondd meg neki mit akarsz, hogy pénzért eljönne e veled egy bokor mögé, ruhában maradva, hidd el nem sokan utasítanák vissza, mert biztonságban érzik magukat ha nem messze ottvannak a járókelők és bármikor abbahagyhatja.
2021. jún. 19. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Én úgy szét rúgnàm neki hogy be àjulna. Haha
2021. jún. 19. 14:24
 5/11 A kérdező kommentje:
pénz részével nincs is gond de hogy utcán vagy parkban ezzel odamenni valakihez hát nem tudom mennyire lenne jó ötlet :/
2021. jún. 19. 14:26
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
Teljesen elfogadható.
2021. jún. 19. 14:33
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
Próbáld meg. Bevállalósabb kinézetű csajokat keress. Nem akarok a sztereotípiákkal jönni, de a rózsaszín/rikítóvörös/zöld/kék hajú lányok vagy tetováltak jobban belemehetnek ilyenbe.
2021. jún. 19. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Ugyan ezt a képet tetted fel pár hete, ugyan így. Egy k*rva ezt simán vállalja, de ha innen akarod ingyen megoldani, az nem fog menni.
2021. jún. 19. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:
11%

#7.

Egyszóval a HP-k!

2021. jún. 22. 06:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
4-es akkora egy tahó vagy de komolyan 😀🙂
2021. júl. 1. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!