Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek s lányok ,mi a vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek s lányok ,mi a véleményetek , számotokra , elfogadható , vagy inkább , el ítélendő az alábbi viselkedés ?

Figyelt kérdés
Én 40 - éves férfi vagyok . Ám amikor 17 - 35 éves koromban elmentem az ismerőseimmel , haverokkal bulizni , sosem értettek engem igazán , pedig jól ismertek . Még a többi srác célja általában az volt , hogy remélhetőleg egy jót dughatnak , addig én ,kikapcsolódni és ismerkedni mentem elsősorban . Nem egyszer lett volna lehetőségem , alkalmi dugásra , de engem ez a része , nem érdekelt igazán . A többi srác , akikkel ott voltam , azt mondták ilyenkor , hogy nem vagyok normális , nem vagyok férfi , gyámoltalan , mulya , félénk , töketlen - stb szavakkal illettek , olykor még a kevésbé intelligens lányok is ! Lányok , nektek mi a véleményetek erről , ti , hogyan gondoljátok a hozzá állásomat ?

2020. dec. 28. 00:39
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem meg kell becsülni manapság az ilyen férfiakat. A legtöbb pasi tényleg alkalmi szexért megy bulikba, tisztelet a kivételnek.

19/L

2020. dec. 28. 00:45
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem meg nem jártál bulizni mert töketlen voltál, lányokra még ránézni se mertél nem ám szólni hozzájuk. Ezt a dumát meg csak azért nyomtad le mert azt hiszed ettől most itt szimpi leszel a nőknek és majd mindjárt írkálják neked a priviket... 😁
2020. dec. 28. 00:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a dicsérő szavakat és az elismerést . Lélekben már felkészültem ara , hogy majd jól megkapom a magamét . De ez a vélemény , számomra egy kellemes , meglepetés . ( Köszönöm ) ...
2020. dec. 28. 00:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ezzel onmagaban nincs baj. az viszont elgondolkodtato, hogy te miert erzed ennek szukseget, hogy 10-20 evvel kesobb idegenek megerositeseert kuncsorogj, hogy te igenis normalis vagy es nem vagy toketlen. nem a viselkedes, a kerdes a toketlen, higy ennyire bizonytalan vagy magadban 40 eves ferfi letedre.
2020. dec. 28. 00:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem , egyáltalán nem ilyen szándékkal írtam ! És igen is , voltam bulizni , nem is kevés helyen , és volt mikor pénteken és szombaton is elmentem és képzeld , mi voltunk azok , akik a buli végéig kitartottunk !
2020. dec. 28. 01:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Hogy miért tettem fel a kérdésemet , ennyi év múlva ? Mert szeretek elgondolkodni a jelenen s a múlttal összehasonlítani a kettőt ! Valamint a mai fiatalok közül is ismerek jó néhányat és az ő felfogásuk , céljuk is eltér az én fiatal és jelen kori nézeteimtől ! Ezért kértem megerősítést , hogy egyáltalán , velem van - e a baj ?
2020. dec. 28. 01:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek saját dolga, maga tudja, hogy miért jár szórakozni.
2020. dec. 28. 01:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik ez a (alap)hozzáállás a Hölgyekhez! De mi lett a munkáddal? Mit dolgozol, miből tartod fent magad?

Építettél-e megfelelő minőségű kapcsolatrendszert? Gondolsz-e minden eshetőségre - ha még foglalkoztat a családalapítás gondolata?

(Milyen korosztályban keresed Életed Párját?) Mert gondolom, hogy nem a 40-esek között, elsősorban. Az idősebbek már nem vállalnak be egy várandósságot, mert nagyon komoly lehet a fogyatékos utód kockázata.

Nem tűnsz nagyon komoly Értelmiséginek a bemutatkozásod alapján - gondolom, érthető a célzásom.

46/N

2020. dec. 28. 05:06
 9/10 anonim ***** válasza:
#8-as, engem boven 40 ev felett vallaltak be a szuleim es 110-120 koruli iq lett a vegeredmeny.
2020. dec. 28. 08:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Nos , kedves ( 8 -as ) hozzászóló ! A munkám immáron 18 - éve ugyanazon a helyen történik . Egyszerű munkás emberként élem az életemet , és hála , jól is keresek" és igen , sikerült kiépítenem , megfelelő kapcsolatot , én erről is voltam ismert leginkább , hogy kizárólag komoly szándékaim voltak ! Én nem úgy szoktam belevágni egy projektbe , hogy bumm bele , majd csak lesz valahogy ! Amúgy már nem keresek , mert már megtaláltam életem párját , akivel két gyermeket nevelünk ,( mindkettő saját , közös ) - gyermekünk . Csak nem lett volna baj , ha mind ez kb: 10 - 15 évvel ez előtt vált volna valóra , mert ugye bár , azokat a gyermekeket fel is kell nevelni , és ki tudja , hogy leszek - 60 éves , vagy sem , mire a gyermekeim már megállhatnak a saját lábukon . Egyébként párom is már veszélyeztetett terhes volt a kora véget , az első gyermekünk , kora szülött lett , a másodikkal minden stimmelt . Azért mi is aggódtunk . Igaz , nem vagyon egy nagy értelmiségi ember és sajnálom , ha nem sikerült kellő intelligenciával , bemutatkoznom . Ettől függetlenül , igyekeztem , hát ennyire futotta ...
2020. dec. 28. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!