Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nehany ember olyan hangosan dug hogy athallatszik a szomszedba is? Direkt csinaljak felvagasbol?
Figyelt kérdés
Olyan idegesito, hogy mindennap hallom a szomszedokat dugni. Legszivesebben pofan vernem2021. szept. 23. 22:18
1/7 anonim válasza:
Én is nagyon hangos vagyok szex közben.
De akkor épp leszarom ki hall. Teljesen átadom magam az élvezetnek. Nem tudok halkan élvezni.
2/7 anonim válasza:
Lehet szereplés is, sok nő túlspílázza, en is ordítva élveztem, de csak élvezetkor ordítottam, de képes voltam visszafogni az orditast es úgyis élveztem, ha rokonok voltak a közelben
3/7 anonim válasza:
Szerintem csak irigykedsz, de ezen könnyen lehet segíteni ;)
5/7 anonim válasza:
Hát ja, elég elkeserítő amikor a szomszédban hangosan dugnak és nem akarnak bevenni a buliba 😂 Ki ilyen, ki olyan, ha téged zavar akkor jelezd neki tök jó hogy így szeretik egymást, de azé' vannak akik aludni is szeretnének időnként.
6/7 anonim válasza:
Én füldugót hasznalok. :D ha meg szex van, nem hiszem, h mindenki túljátsza. Valaki igy valaki ugy élvezz.
7/7 anonim válasza:
Én is hangos vagyok.de szarok a szomszédra
F50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!