Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ember azért szexel, mert belénk van kódolva, hogy kell, vagy azért, mert társadalmi elvárás?
Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 13:01
1/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem lehet, hogy csak az 50% csinálja élvezetbôl? A többi meg fél, hogy egyedül marad
2021. szept. 16. 13:02
2/10 anonim válasza:
“Te is okozója vagy Magyarország pusztulásának!”
3/10 anonim válasza:
Aki boldog életet él az azért mert szeret és dugni jó dolog. Aki meg boldogtalanságot akar magára erőltetni az mindenféle külső elvárásoknak próbál megfelelni és tönkreteszi vele az egyik legjobb dolog élvezetét az életben.
5/10 anonim válasza:
Belénk van kódolva. Azért csináltam, mert fantasztikus a párommal.
6/10 Mathus válasza:
a kérdésre: az emberek azért szexelnek, mert szeretik csinálni (manapság egyre ritkábban és egyre kevésbé), társadalmi nyomás nem hiszem, hogy szerepet játszana ennek gyakoriságában.
NAGYON sok embert ismerek aki egyedül él, és remekül érzik magukat. A szexet meg megoldják prostival vagy alkalmi szeretővel.
7/10 anonim válasza:
Azért szexelek, mert szeretem a férjemet és mert nagyon jó mind fizikailag, mind érzelmileg.
8/10 anonim válasza:
valószínű ösztönös dolog mint az állatoknál is a fajfenntartás miatt evolúciós oka van.
9/10 Senior Séf válasza:
Merre kódorogtál, amikor a suliban a fajfenntartási ösztönről volt szó?
10/10 anonim válasza:
Hát is is..vannak aszexek is, náluk a leggyakoribb, hogy nem kívánják, de elvárás, kell a kapcsolatukhoz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!