Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nőktől kérdezném (Elsősorban a 35-50 éves korosztályra gondolok) hogy szoktatok-e fiatal fiúkat megkívánni, akár első pillantás után is? (16-25 éves srácokra gondolok) Csak kultúrált hosszászólásokat kérek!
Nekem nagyon bejönnek a jóképű, fiatal (huszon éves, vagy harmincsas) férfiak. Sőt, leginkább csak ők és nem csak a fittebb, ápoltabb külsejük miatt, hanem valahogy lelkileg, érzelmieg is van valami plusz bennük, vagyis legtöbbjükben, ami egem vonz. 40 felé már valahogy ridegebbek, túl gyakorlatiasak, hogy is mondjam... Talán kiégtek, fáradtak, túl vannak sok csalódáson és már nincs semmi illúzió, csak a puszta valóság, ami engen borzasztóan lehangol.
Oké, lehet, hiába vagyok közelebb az ötvenhez, mégsem nőttem fel teljesen, nem is áll széndékomban ;D
Talán azért is állnak közel hozzám a fiatalabak, mert sokkal inkább közéjük tartozónak tűnök, a 40-50-es korosztállyal nem nagyon találom meg a közös hangot és ha jófejek is, nem érzem velük olyan jól magam.
Egy huszonéves már nem gyerek. El tudja dönteni, mit akar és ha nem csak alkalmi kapcsolatot akar, hanem bármi tartósabbat és még jóképű is, akkor biztosan élnék az alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!