Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Őszintén, te lebeszelnel egy pasit erről, vagy tamogatnad az ötletet?
9:
Nem tudom, férfi vagy nő vagy-e, de nem tudom, örülnél-e, ha valaki odamenne hozzád a buszmegállóban?
11-es:
Nő vagyok. Jöttek már oda hozzám buszmegállóba, de nyilván nem szerelmi szándékkal.
Baromira értékelném ha egy srác merne kezdeményezni rendesen élőben, de nyilván ehhez fontos az is, hogy az elutasítást is tudja kezelni (értsd: ne kezdje magát szapulni, mert simán lehet, hogy mondjuk most nem akarok párt, vagy épp van, vagy most vagyok túl egy szakításon, vagy leszbi vagyok, stb. Tehát ne verje magát a földhöz miután nemet mondok).
Támogatnám. Ha igénye van rá, de nem tud/akar kapcsolatot kialakítani, akkor miért ne?
Csak vigyázzon.
18:
Ha tudnám, mit mondjak, simán odamegyek. Ez gátol meg, hogy mi a túrót is kéne mondani. Útbaigazítást simán tudok kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!