Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha teljesen csupasz a nemi szervem, az zavaró férfiaknak? Vagy a többség szereti ha picit szőrös a nuni? Vagy nem ez számít, hanen az, hogy én, hogy szeretem (pl teljesen leborotválva)? A férfiaknak meg kb mindegy?
Azért szereted csupaszon, mert az a trend (azt már le sem írom, miért).
Én meg azt mondom, hogy mindig kell hagyni minimum egy kis szőrös részt (ha nem is többet), elvégre felnőtt nő vagy.
Én jobban szeretem teljesen csupaszon,mert úgy nyalni is jobb,finomabb,higénikusabb!
Nyalni csupasz puncit,csiklót...hmm,ez utóbbit gyengéden szopogatni is...
Bár találnék már olyan nőt,akit lehet kényeztetni,bármikor hagyná,szeretné,hogy egymás után akár 5,6-élvezésig nyaljam,szopogassam,ujazzam...
35/F
A partner nem várhatja el, csupán kérheti a neki tetsző verziót! Alapvetően olyannak kell lennie, amit a tulajdonos szeret! Legyen szó nőről vagy férfiról! Nehogy már a másik mondja meg, milyen legyen a megjelenésed, életviteled. Akinek nem tetszik a saját stílusod, az szabadon mehet tovább.
Párkapcsolatban kompromisszumokat köt az ember, de ez addig terjedjen, amíg önmaga tud maradni.
Én is csupaszon vagy legfeljebb a szeméremdombon némi fazonnal kedvelem. Sőt, jobban bírom, ha partnerem is szőrtelen. Mégis férjem szőrös, akár egy majom. Intim területen eleinte csak miattam szőrtelenített, majd rájött neki is kellemesebb. Nem csupasz, de mindig rövidre vágja. Néha egymásnak csináljuk, az még fel is dobja a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!