Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha teljesen csupasz a nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha teljesen csupasz a nemi szervem, az zavaró férfiaknak? Vagy a többség szereti ha picit szőrös a nuni? Vagy nem ez számít, hanen az, hogy én, hogy szeretem (pl teljesen leborotválva)? A férfiaknak meg kb mindegy?

Figyelt kérdés
Vagy ha úgy alakul, h valakivel együtt lennék, akkor max megkérdezem? Bár szerintem a nyalás végett is praktikusabb a csupasz női nemiszerv. De en felül is szeretem csupaszon. Szóval ott ahol a bugyi takar.

2021. szept. 18. 16:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%

Szeretem ha csupasz, de jobban tetszik egy pici fazon felette meghagyva. :)

25

2021. szept. 18. 17:42
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha teljesen csupasz a nemi szervem, az zavaró férfiaknak?

Nem, én kimondottan azt szeretem :)

Vagy a többség szereti ha picit szőrös a nuni?

Ízlés kérdése, valaki simát szereti, más meg a bozontot borzolgatni.

Vagy nem ez számít, hanen az, hogy én, hogy szeretem (pl teljesen leborotválva)?

Elsősorban az számít, hogy te jól érezd magad a bőrödben, de azért ilyesmit illik megbeszélni a pároddal, mert ha nagyon eltérőek az igények, akkor abból feszkó és rövid kapcsolat lesz.

A férfiaknak meg kb mindegy?

Van akinek mindegy, van akinek határozott elképzelése van. Nem egyformák az emberek.

Vagy ha úgy alakul, h valakivel együtt lennék, akkor max megkérdezem?

Semmi ciki nincs abban, hogy rákérdezel.

2021. szept. 18. 17:54
 13/29 anonim válasza:
100%
Nekem is a csupasz tetszik, szebb látvány, persze nem kell minden alkalommal frissen borotváltnak lennie.
2021. szept. 18. 18:07
 14/29 sterling.archer ***** válasza:
85%
A punci az punci. Ha szoros ha nem. En imadom.
2021. szept. 18. 19:29
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém mindig teljesen csupasz, sosem volt rá még panasz..sőt :)

Valahogy sosem tudnám rávenni magam arra, hogy szőrös maradjon

2021. szept. 18. 19:51
 16/29 A kérdező kommentje:

15-ös, köszi. Na vegre egy nő is írt.

Uh aki küldtr a statisztikat köszönöm. Igazából van egy sulis projektem a végett is kutatók ebben a témában, csak úgy gondoltam, úgy kevesebb válasz jönne, ezért feltettem így a kérdést, most pedig irok is hozzá egy választ. Én akivel vagyok, adott esetben a párom-mint mindenkinek-akkor mi egyébként megszoktuk beszélni, ő is megszokta kérdezni, h az úgy jó, ha megborotválkozik, illetve, én is ugyanezt kérdezem és megegyezünk. Bar en inkabb szeretem úgy, ahogy en szeretrm. Szóval ha igazán kérdést kellett volna feltennem, akkor azt a kérdést tettrm volna fel, hogy vagy az a lényeg, h nekem hogy jó odalent?! És valaki írta is-köszönöm, h ez is lényeg igen. :)

De persze volt olyan aki azt mondta, neki mindegy.

Kérlek ezután ne oltsatok szét, h statisztikába foglalom a válaszokat. Elvoltam akadva, nem volt annyi férfi már körülöttem amennyit meg kellene kérdeznem. De az, h angol stagisztika van. Hat bazi jó 😁.

Itt KIEMELNÉM!!! NE küldjetek már a farkatokról képet. Nagyon gáz!!!!! Undoritóak vagytok. Az ilyen nem férfi. Remélem egyszer valaki feltesz ilyen kérdést a rendőrségről-na annak küldjetek ilyet. Rögtön el is kapnak remélem.

ÉS LEVELET SEM KÉREK TÖBBET. NEM FOGOK RÁ VÁLASZOLNI. Nincs kedvem ismerkedni,köszi! Udvarlom az van, nyugi.

2021. szept. 19. 00:44
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig teljesen csupasz, és csak így szeretem, már több mint 10 éve.

Még soha senki nem panaszkodott :) Ahogy mi nők se, a pasik se szeretik a szőrszálakat köpködni meg húzgálni a fogak közül.

Bár igazából mindegy is, mert ha valakinek úgy tetszene, akkor is szőrteleníteném, mert én így érzem jól magam és így élvezem.

2021. szept. 20. 10:23
 18/29 A kérdező kommentje:
17-es. Köszönöm szépen :)!! És mennyire igazad van. Nem is szeretik köpködni, de az is mennyire fontos, h te vagy én vagy mi, hogyan szeretjük magunkat. Nagyon igazad van. Köszönöm a kommentet.
2021. szept. 20. 16:10
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked nagyjából mindegy, a pasid ízlését puhatold ki.

A mi véleményünk ebben az esetben itt nem mérvadó.

Én a 60+ -os korosztályba tartozom és minden változathoz volt szerencsém. Nekem a legérdekesebb élményt egy borostás (szúrós) okozta...

2021. okt. 15. 17:50
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a minimális szőr nem zavaró ott, elég nekem ha hetente borotválja mint én is szoktam a farkamat 😊 egy hetes szőr elfér ott neki is,nekem is :) 27/F
2021. okt. 15. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!