Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha teljesen csupasz a nemi szervem, az zavaró férfiaknak? Vagy a többség szereti ha picit szőrös a nuni? Vagy nem ez számít, hanen az, hogy én, hogy szeretem (pl teljesen leborotválva)? A férfiaknak meg kb mindegy?
Szeretem ha csupasz, de jobban tetszik egy pici fazon felette meghagyva. :)
25
Ha teljesen csupasz a nemi szervem, az zavaró férfiaknak?
Nem, én kimondottan azt szeretem :)
Vagy a többség szereti ha picit szőrös a nuni?
Ízlés kérdése, valaki simát szereti, más meg a bozontot borzolgatni.
Vagy nem ez számít, hanen az, hogy én, hogy szeretem (pl teljesen leborotválva)?
Elsősorban az számít, hogy te jól érezd magad a bőrödben, de azért ilyesmit illik megbeszélni a pároddal, mert ha nagyon eltérőek az igények, akkor abból feszkó és rövid kapcsolat lesz.
A férfiaknak meg kb mindegy?
Van akinek mindegy, van akinek határozott elképzelése van. Nem egyformák az emberek.
Vagy ha úgy alakul, h valakivel együtt lennék, akkor max megkérdezem?
Semmi ciki nincs abban, hogy rákérdezel.
Az enyém mindig teljesen csupasz, sosem volt rá még panasz..sőt :)
Valahogy sosem tudnám rávenni magam arra, hogy szőrös maradjon
15-ös, köszi. Na vegre egy nő is írt.
Uh aki küldtr a statisztikat köszönöm. Igazából van egy sulis projektem a végett is kutatók ebben a témában, csak úgy gondoltam, úgy kevesebb válasz jönne, ezért feltettem így a kérdést, most pedig irok is hozzá egy választ. Én akivel vagyok, adott esetben a párom-mint mindenkinek-akkor mi egyébként megszoktuk beszélni, ő is megszokta kérdezni, h az úgy jó, ha megborotválkozik, illetve, én is ugyanezt kérdezem és megegyezünk. Bar en inkabb szeretem úgy, ahogy en szeretrm. Szóval ha igazán kérdést kellett volna feltennem, akkor azt a kérdést tettrm volna fel, hogy vagy az a lényeg, h nekem hogy jó odalent?! És valaki írta is-köszönöm, h ez is lényeg igen. :)
De persze volt olyan aki azt mondta, neki mindegy.
Kérlek ezután ne oltsatok szét, h statisztikába foglalom a válaszokat. Elvoltam akadva, nem volt annyi férfi már körülöttem amennyit meg kellene kérdeznem. De az, h angol stagisztika van. Hat bazi jó 😁.
Itt KIEMELNÉM!!! NE küldjetek már a farkatokról képet. Nagyon gáz!!!!! Undoritóak vagytok. Az ilyen nem férfi. Remélem egyszer valaki feltesz ilyen kérdést a rendőrségről-na annak küldjetek ilyet. Rögtön el is kapnak remélem.
ÉS LEVELET SEM KÉREK TÖBBET. NEM FOGOK RÁ VÁLASZOLNI. Nincs kedvem ismerkedni,köszi! Udvarlom az van, nyugi.
Nekem mindig teljesen csupasz, és csak így szeretem, már több mint 10 éve.
Még soha senki nem panaszkodott :) Ahogy mi nők se, a pasik se szeretik a szőrszálakat köpködni meg húzgálni a fogak közül.
Bár igazából mindegy is, mert ha valakinek úgy tetszene, akkor is szőrteleníteném, mert én így érzem jól magam és így élvezem.
Ha neked nagyjából mindegy, a pasid ízlését puhatold ki.
A mi véleményünk ebben az esetben itt nem mérvadó.
Én a 60+ -os korosztályba tartozom és minden változathoz volt szerencsém. Nekem a legérdekesebb élményt egy borostás (szúrós) okozta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!