Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi le a többség Magyarországon azokat a férfiakat, akik szexpartnereket, vagy erotikus masszőröket látogatnak?
I. Egyszerűen nem értem, mi a kivetnivaló abban, ha egy egyedülálló, független férfi örömlányokhoz jár. Tudom, vannak azok a közhelyparádék, amelyek szerint például "aki nem tud ingyen lefeküdni egy lánnyal, az lúzer", vagy éppen "mehetsz a nemibeteg gondozóba", "bűncselekmény", "ezek a lányok érzelemmentes buta pics@k akik megjátszák az orgazmust", "miért nem megy ela lány normális munkát végezni", és még lehetne sorolni napestig a példákat. Bezzeg amikor arról van szó, hogy a melegek magyarországon nem házasodhatnak és nem fogadhatnak örökbe gyereket, rögtön megy a sírás .Ellenben ha pl facebookon ott van egy cikk, amiben az örömlányok, mint téma, szóba kerül, ugyanezek az emberek a fentebb leírt közhelyparádékat odahányják a kommentszekcióba.
II. Egyébként pedig bárki bármit mond, manapság a pasinak valamilyen módon mindenképp fizetnie kell a szexért, alap elvárás a dekoratív hölgyeknél a menő kocsi, nagy ház, sok pénz, meghívni a csajt mindenre , stb. stb. Persze félreértés ne essék, nem mondom, hogy csak a lányok a hibásak, mert ahhoz, hogy az én generációmnak az legyen az értékrendje, amit a második bekezdésben felvázoltam, bizony kellettek a fiúk is, sőt. Hánynom kell a saját generációmtól. Lehet engem savazni,sőt, el is várom, hiszen a kérdésem eléggé megosztó, nem kell velem egyetérteni, nem is fogok senkit lepontozni emiatt :DD
De összességében hálás vagyok a sorsnak, hogy életem első intim élmnyét egy erotikus masszőrrel éltem át (a szexpartnerekre majd rá térek akkor, ha tapasztaltabb leszek), mert nagyon türelmes és megértő velem a lány.
Legalábbis annál biztos megértőbb, mint amilyenek a mai pénzéhes plázapics@k, és cserébe még a szolgáltatás is minőségi. Havonta 1-2x igyekszek ellátogatni hozzá, mert egyrészt most van rá pénzem, másrészt pedig úgy érzem hogy az ő segítségével tud fejlődni a teljesítményem és ez a későbbiekben ad majd nekem egy fokkal nagyobb magabiztosságot.
Kiváncsi vagyok a véleményekre, ne kíméljetek :DD
18/F
#1 Ki mondta, hogy nem képes? Nem csak azok járnak, akik nem képesek rá.
S ha nem képes rá bármi oknál fogva, miért kell lenézni?
A kérdezőnek megvan a véleménye a saját generációjáról. S egyszerűbb egy általa leírt élményre befizetnie, ami segíthet egy kis önbizalomnövelésben ahelyett, hogy idióta plázacsipák a földbe döngöljék azt.
Nem nézné le senki, ha nem dicsekedne vele.
Miért kell azt mindenkinek tudtára adni hogy képtelen egy nőt felszedni.
Ezt naponta megkérded?
Na akkor megint: A csóró pasik, meg a lelakott nők nézik le őket. Meg a sok INCEL gyökér.
Irigyek. Illetve ehhez is csórók.
Én is járok, ezek az okok:
- Azt csinálja, amit szeretnék. Nem "fáj" a feje. Sok lány prűd, itt meg extrémebbek dolgokat is kilehet próbálni. Persze telóban előre levan zsírozva h mi mehet mi nem.
- Elhivogatod a lányt vacsorázni, utánna meg elmentek vhova. Ugyanúgy elmegy a 20-30 ezer kb mire ágyba viszed. Aztán lehet akkor pont "fáj" a feje :D
- Ahogy írta a kérdező a lányok közt így is sok a pénzéhes k×rva, akkor most mi a különbség? Egyik nyiltan az, másik titkolja
- per pill nem kell tartós kapcsolat. Volt egy jó pár évig. De kost nincs rá szükségem. Karrierem akarom épiteni tovább, utazgatni stb. Szóval az kell h vki a családalapítást tervezgesse velem. De az is előfordulhat h én szeretnék bele.
Szóval az NEM kell h vki a családalapítást tervezgesse velem. De az is előfordulhat h én szeretnék bele.
A nem szó kimaradt
A te kérdéséhez hasonló felvetés, jó sok kommenttel, közöttük az enyémmel is. 😁
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!