Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többség normál esetben 18 alatt veszti el és párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 16:45
2/9 anonim válasza:
Pl eszerint az emberek 60%-a már szexelt 18 éves korára, az emberek 90%-a pedig 22 éves korára.
3/9 anonim válasza:
Miért érdekelnek ennyire mások? Ha pro vagy kontra boldogabb leszel, jobb lesz neked? Előre menj, ne visszafele kacsintgass, próbálkozás-próbálkozás-próbálkozás szüntelen.
4/9 anonim válasza:
Szerintem igen, erre is valóak a tini évek, megélni az első ilyen élményeket. Én pl 17évesen vesztettem el, 3 évig voltam együtt azzal a férfival.
5/9 anonim válasza:
2: durva, ezt nem tudtam. 23 évesen szexeltem, ezek szerint a 10%-ban vagyok. :O
30 F
6/9 anonim válasza:
Ha 23 évesen szexeltél, akkor sem maradtál le semmiről. Picit késő a nagy átlaghoz képest, de önmagadhoz képest nem. Az a durva, amikor valaki még 30-40 évesen is szűz (akarata ellenére).
8/9 anonim válasza:
Nők igen a ferfiak nem. A nők azért nem kivanjak mar a szexet 40-45 eves korukra már mert kiélték magukat. Ellentétben a ferfiakkal.
9/9 anonim válasza:
8as ez nagy hülyeség.
A nők sokszor azért nem kívánják később a szexet mert:
Szültek x gyereket, ami rendesen megviseli a hormonokat és szervezetet
Menopauzán estek át, gyakorlatilag alig marad libidó
Olyan rossz a szex a férjükkel, hogy nem kívánják
Annyira túlterheltek a láthatatlan munkaköröktől, hogy energiája nincsen rá
Szeretője van, így max a férjjel nincs kedve a szexhez.
De nem az az oka, hogy "kiélték magukat" 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!