Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire számít normál dolognak, hogy a nő tudja h “mit kell tennie”?
A pár ismeri egymást, tudják mit szeret a másik. Szeretik és tiszteljük a másikat. Ezt csak elöljáróban mondtam el. Elmennek zuhanyozni és rögtön elkezdenek csokolozni és simogatni a másikat. A nő rögtön kezébe veszi a dolgokat már kezdetekor és nem sokkal később már térdel a srác előtt.
Egy másik alkalommal mennek lefeküdni és mikor lámpa oltás van, a nő kérdés nélkül azzal kezdi, hogy masszírozza a szerszámot h a srácot rávegye, vagy beindítsa. Így ismét csokoloznak egy kicsit, majd rögtön oral a nőtől. Persze a férfi is csinálhatná először de akkor gyorsabbnak kellene lennie.
Megint egy másik alkalommal ugyanez a forgatókönyv.
Mennyire megszokott az, hogy egy kapcsolatban a nő a kezdeményező, és mondjuk 10-ből 9x ő jelzi, hogy szeretne valamit? Azt hogy “mit kell tennie” arra értettem, hogy tudja h a srácnak mi a jó, tehát nem fogja mondjuk a melleit simogatni, vagy fel óráig verni neki, ha egyszer tudja h azzal ér el a legtöbbet, ha egy kis játék után oralozik. Ezt most a férfi szemszögéből írtam de ugyanez lehetne fordítva is, mennyire gyakori h a pároknal ez az összhang megvan, és nemcsak a kapcsolat elején, hanem évekkel később is? Magyarán mindegyik tudja h mi a jo a másiknak, és azt is teszik. A nő tudja h oraloznia kell, de utána jól meg lesz.... és mindenki elégedett. Remelem nem érti félre senki a kérdést.
Nálunk olyan a dolog hogy legtöbbször azért ő kezdeményez mert neki van kevesebbszer kedve hozzá, és ha én kezdeményezek akkor sokszor leállít. Így viszont ha ő akarja akkor én készen állok és d*gunk egy jót. Ezért kezd ő többször.
Ezt én nem úgy fogom fel hogy már nincs meg az összhang, hanem hogy ezzel érhetjük el azt hogy a legtöbbet csináljuk, és bevallom, nekem fontos hogy minél többször legyen.
22F
Én ilyen vagyok, akkor is orálozok ha én nem kapom vissza, mert nem ez érdekel, hanem szeretem csinálni. Fontos a csók is nekem, minél jobban szeretem érezni a másikat.
De mondjuk ez akkor fizetődik ki egy kapcsolatban, ha a párunk is nyitott erre.
Ez egy süket néma pár ?
Vagy gyerekek ?
Két értelmes ember tudja a másik vágyait .
38f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!