Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy többet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy többet szexeljünk a férjemmel?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt, jövőre tervezzük a babát mert amúgy minden másban jól megvagyunk,szeretjük egymást persze a nagy tűz már kihűlt. Szex alig van mert mindig fáradt, vagy játszik a gépen. Nekem egyre nagyobb igényem lenne rá, de hibába beszélek vele, azt mondja hogy jó majd többször lesz, és mindig ez megy,persze változás semmi. Pedig 30 évesek vagyunk.

Nem tudom a szexhiány miatt lehet e, de már van 2 olyan férfi akihez elkezdetem vonzódni, és komolyan azon gondolkodom, hogy vhogy becserkészem az egyiket,pedig nagyon nem vagyok olyan fajta.

2021. szept. 17. 20:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mi is 30-as házaspár vagyunk, és volt olyan időszakunk amikor hetente csak 1x dugtunk.

De pár éve gyökeresen megváltoztak a dolgok, azóta sokkal jobban kívánom a feleségem, ebben talán az is közrejátszik hogy Ő nagyon nyitott személyiség, és csomó izgalmas dolgot csinálunk együtt :) Majdnem minden nap szexelünk.

2021. szept. 17. 20:48
 12/17 anonim ***** válasza:

"Mit tegyek, hogy többet szexeljünk a férjemmel?"

Gyere hozzám feleségül.

2021. szept. 17. 22:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod érdemes belevágni a babaprojectbe? Írod hogy a nagy tűz kiégett, a szexuális vágy pedig nyomokban, és unszolni kell hogy nagy nehezen megbsszon. Egy 30 éves faszinál, ez nem lehetne kérés tárgya.

Ne haragudj ha nyers vagyok, de ezzel csak a dolog lényegét akarom kiemelni. Egy ilyen langyos kapcsolatban egy baba eljövetele nem fog változást okozni. Erre előtte kellene megoldást keresni.

Öltözz kihívóan, legyél szexi dög, aki akkor voltál amikor a bugyidba akart jutni az a barom. Nem olyan rég voltál 22 éves, szóval , hacsak az elmúlt 8 évben nem zabáltál folyamatosan, jó nő lehetsz. Kivéve, ha már korábban sem voltál jó buksza.

Természetes hogy vonzódsz más faszi iránt, hiszen egyfelől kielégítetlen vagy, másfelől ez egy természetes testi reakció. A szexhiány pedig ezeket csak fokozza. Ilyenkor érdekel, hogy néz ki egy 30 éves nő, akit elhanyagol a pasija.

2021. szept. 17. 22:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj, fogadj el egy jó tanácsot! Amíg nem teszitek rendbe a kapcsolatotokat addig NE vállaljatok gyereket! Elkezdtetek elhidegülni egymástól, legalábbis az ágytól már félig elválni. Ez előbb-utóbb zátonyra futtatja a "de amúgy minden rendben" kapcsolatot is. Észre sem fogod venni, hogy egyre feszültebb, türelmetlenebb leszel - viták sorozatát indukálva. A félrelépés meg szerintem nem megoldás.

Általánosságban mit csinálj... szóval nincs tűz? Miért is? Azt kérdezd meg magadtól mit lehet tenni hogy újra feléledjen "ahogy az elején"? (függetlenül attól hogy a nő v. a ffi. vagy a kapcsolatban). A vágy az ágyon kívül kezdődik s csak utána fejeződik ott be!

2021. szept. 17. 22:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Amíg nem teszitek rendbe a kapcsolatotokat addig NE vállaljatok gyereket!"

Sajnosmanapság 10-ből 11 gyerek így születik...

2021. szept. 17. 23:29
 16/17 anonim ***** válasza:
15-ös én is egyetértek azzal a válasszal, bár nekem nincs gyerekem szerencsére, de már az ismerőseim nagyrésze külön is vált a gyerek első évében… nem is értem ezeket a megtartott “becsúszott” meg szar kapcsolatba vállalt gyerekszüléseket, mit gondolnak ilyenkor a nők?! Ami nem megy, nem kell erőltetni és ezzel még egy kis ember életét is tönkretenni.
2021. szept. 18. 07:34
 17/17 anonim ***** válasza:
16. Mit gondolnak ilyenkor a nők? Azt, hogy benne vannak a korba. Működésbe lép a gyerekvállalás iránti ösztön. És ha később sem találja meg az igazit?Egy elvált egy gyerekes nő azért még könnyedén talál partnert.
2021. szept. 18. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!