Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a füttyögető útkarbantartó pasik mit tennének,ha a csaj visszafordulna és azt mondaná,hogy ok,gyere szexeljünk?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 11:06
A kérdező szavazást indított:
Egyből elhallgatna
Dolgozna tovább
Megbeszélnék hol és mikor
22 szavazat
1/8 anonim válasza:
Szerintem betojnának vagy felhívnák a feleségüket hogy " cicám rám nézett a kokas"
2/8 anonim válasza:
elvinnének az épitkezés mögé és megbasznának.
3/8 anonim válasza:
Meg lennének szeppenve és csak tátognának. :)
4/8 anonim válasza:
szerintem jó részük nem tudna mit kezdeni a helyzettel, annyira meglepődne. kb. mint a kéregető a blahán, ha a kezébe nyomnál százezer forintot.
valamelyikük meg benyomna valami olyasmit, mintha egy kurvával egyeztetné a részleteket.
6/8 anonim válasza:
én arra lennék kíváncsi, mi lenne, ha mennének az építkezés mögé, de miután lekerül a gatya, a nő faképnél hagyná azzal, hogy "ez nem f.sz, ez egy kis kukac"
7/8 anonim válasza:
halálra verne.... bármi megtörténhet.
8/8 anonim válasza:
Egy csinálná a többiek szurkolnának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!