Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan csaj aki beéri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan csaj aki beéri 14-15 centivel?

Figyelt kérdés
Engem rég óta zavar hogy miért nem nagyobb. Tudom hogy ez az átlag de akkor is.
2021. máj. 10. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Mi lenne ha inkább azzal foglalkoznál hogy a nőt kielégítsd, nem pedig azzal hogy mekkora a farkad?

A legjobb szex ekkora méretű pasival

2021. máj. 10. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem így, akkor amúgy , de csak előjöttök ezzel fütyi méregetéssel.

Kár hogy az IQ-d nem méregeted , mert az aztán nagyon kicsi lenne.

2021. máj. 10. 12:37
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Nincs ilyen csaj. Más egyéb??
2021. máj. 10. 12:38
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

igen, átlag méret amúgy teljesen.

akadjatok már le a témáról. az örökös farokméreten agyalás helyett inkább tanuljatok meg jól nyalni..

2021. máj. 10. 12:47
 5/11 anonim ***** válasza:
18%

Legjobb a 14 centi? Most ki hülyít kit?

Hát igen legalább 16 azért legyen. És nem, nem kell mérőszalag, látom én anélkül.

Volt már orgazmusom kisméretű férfival (kézzel) és volt orgazmus nélküli fergeteges dugásom normál méretűvel.

És segítek: nem kéne a kisméretű mert mire összeszendvetem a megfelelési kényszere miatt azt a fránya orgazmust, áhh... de dugni jó, de olyannal aki tényleg vonz és igen, nem egy ikeás ceruza van a lábai közt

2021. máj. 10. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

5-ös vagyok, nem kértem privátot. Már lassan ilyenek miatt nem válaszolok ilyen kérdésekre. Mi nem világos abban, hogy számít a méret?

Hogyne számítana. De teszem hozzá kérdésből nem derült ki, hogy a 14-15 milyen állapotban ekkora, illetve hogy az illető mennyit nyavalyog ezen szex előtt

2021. máj. 10. 13:14
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
A nők 99.99%-a tökéletesen beéri az átlagmérettel, mint ami neked is van. Viszont 0,1%-uk sem vágyik pötsméregető kisgyerekre. Szóval rakd el a vonalzót és inkább csajozz! (udvarlással)
2021. máj. 10. 13:25
 8/11 anonim ***** válasza:
30%
Nincs. Nekem is ekkora, de még nem hallottam nőt, akinek ez lenne a tökéletes. Ki tudsz elégíteni egy nőt ekkorával is, de nagyobbal sokkal jobban élvezik.
2021. máj. 10. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
1#- es megmondta a véleményem.
2021. máj. 10. 14:23
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Ha ki tudnál elégíteni ekkorával is, akkor beérném. Ha nem, akkor nem.
2021. máj. 10. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!