Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan csaj aki beéri 14-15 centivel?
Mi lenne ha inkább azzal foglalkoznál hogy a nőt kielégítsd, nem pedig azzal hogy mekkora a farkad?
A legjobb szex ekkora méretű pasival
Ha nem így, akkor amúgy , de csak előjöttök ezzel fütyi méregetéssel.
Kár hogy az IQ-d nem méregeted , mert az aztán nagyon kicsi lenne.
igen, átlag méret amúgy teljesen.
akadjatok már le a témáról. az örökös farokméreten agyalás helyett inkább tanuljatok meg jól nyalni..
Legjobb a 14 centi? Most ki hülyít kit?
Hát igen legalább 16 azért legyen. És nem, nem kell mérőszalag, látom én anélkül.
Volt már orgazmusom kisméretű férfival (kézzel) és volt orgazmus nélküli fergeteges dugásom normál méretűvel.
És segítek: nem kéne a kisméretű mert mire összeszendvetem a megfelelési kényszere miatt azt a fránya orgazmust, áhh... de dugni jó, de olyannal aki tényleg vonz és igen, nem egy ikeás ceruza van a lábai közt
5-ös vagyok, nem kértem privátot. Már lassan ilyenek miatt nem válaszolok ilyen kérdésekre. Mi nem világos abban, hogy számít a méret?
Hogyne számítana. De teszem hozzá kérdésből nem derült ki, hogy a 14-15 milyen állapotban ekkora, illetve hogy az illető mennyit nyavalyog ezen szex előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!