Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valaki 42 kilóval és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki 42 kilóval és 162 centivel nőies jo csaj?

Figyelt kérdés
Ugy hogy közepes formás mellei vannak, keskeny dereka szélesebb csípője derekához meg lábához merten nagy feneke es vékony lábak formás karok. Tonusos
2016. aug. 29. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég sovány, nekem azért az a nőiesebb, ha egy kicsi fognivaló is van.
2016. aug. 29. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet, sőt nekem ez az ideálom :D
2016. aug. 29. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok :) 163 cm és 43 kiló :)Ha hízok az nekem cicire és popsira megy :) Utánam sok srác futott már, a barátom is meg van elégedve velem, sőt imádja, hogy ilyen vagyok :) Hízni nem nagyon tudok, mert nálunk ez a vékonyság örökletes :) Ha ehhez amit írtál még a lábaid hosszúak, és formásak akkor bombanő lehetsz ;) 17/L Te hány éves vagy? :)
2016. aug. 29. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Imádom nézni mikor mozog az ilyen lányokban a farkam .
2016. aug. 29. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Simán.
2016. aug. 29. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet ha ír
2016. aug. 29. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!