Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szembetűnő ha a csaj aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szembetűnő ha a csaj aki tetszik nekem és 3-4 centivel magasabb? Észre lehet venni? Mit csináljak mert szerintem ciki :S de nagyon tetszik :' ( és én is neki csak 3-4 centivel magasabb de ezt ő se tudja

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 14:38
 1/7 A kérdező kommentje:
úgy értem mások vagy ő észreveszi ?
2009. szept. 23. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Észre fogja venni,ő is és más is!!De ha neki legalább ugyanúgy tetszel mint neked ő...nme fogja zavarni!! Ha mégis majd túllendültök ezen!:) nyugi!
2009. szept. 23. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
vegyél egy buffalot
2009. szept. 23. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
De hülyeség... 3-4 cm. Mit számít az? Nem tök mind1?
2009. szept. 23. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Add hozzá elméletben a farkad méretét is. Akkor majd nem tűnik fel. :D
2009. szept. 23. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha szerinted ciki, akkor folyamatosan ezen fog járni az agyad, és mások viselkedését látva azt fogod állandóan bemagyarázni magadnak, hogy biztos amiatt ámulnak. Ha ilyen apróságon is fennakadsz, akkor inkább hagyd a francba.
2009. szept. 23. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Észre lehet venni,de a te esetedben ez minimális külöbség,ha kölcsönös a szimpátia és a lányt nem zavarja ne foglalkozz vele ha megbámulnak titeket. Volt egy eset mikor egyszer taliztam egy lánnyal ő kb 3 cm magasabb és egy régebbi eset amikor is a hölgy fél fejel magasabb ez kb 10 cm ez még feltünőbb.
2009. szept. 23. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!