Miért van az, hogy ha egy pasas magasabb a lánynál az teljesen rendben van és a társadalom elfogadja, viszont ha a lány/nő magasabb akár 5 centivel is, akkor már főben járó bűn, és közeledni ne merészeljen a srác?
2-es, az miért lenne álszentség, ha egy nőnek a magas férfiak jönnek be? Ma olvastam több választ, hogy "fujj, kövér nővel aztán soha", de még olyat is, hogy "salátapuncit még bottal se". És ez így rendben is van, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel akar kapcsolatba kerülni.
A magasság nem minden. Társaságban találkoztam egy 150 centi alatti fazonnal, kedves volt, vidám, közvetlen, barátságos, nyitott, volt is neki felesége, gyereke. A főnököm meg a maga 164 centijével feleségül vett egy fél fejjel magasabb, jóval fiatalabb, csinos csajt.
Tény, hogy az alacsonyabb férfinak nehezebb dolga van, de ha ráadásul rossz természet is járul hozzá, mondjuk alacsony kudarctűrése van, és megkeseredett, akkor végképp hátrányba kerül.
régen úgy gondoltam, hogy nem jönnék össze nálam alacsonyabb sráccal, aztán megismertem a mostani barátomat.. én 172 vagyok, ő 166 körül, és egyáltalán nem érdekel ez már :)
20L
Ha ez így lenne, akkor kezdhetnék aggódni a 185 centimmel. De szerintem nem így van.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!