Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek rendben van az...

Szerintetek rendben van az ilyen szintű nyomulás?

Figyelt kérdés

Első randi után esti sms, másnap jó reggelt sms, déli sms, délután felhív csevegni.

Úgy voltam vele hát jó, biztos jól érezte magát a randin, kedves tőle. De aztán ez minden nap megismétlődött. Volt hogy nem írtam vissza a harmadik semmitmondó sms-ére akkor a délutáni hívás során megkaptam, hogy x óra óta „eltűntem”. Ha nem tudom felvenni a telefont, 10 percenként csörget. Ha írok sms-t, hogy este visszahívom, néha azt sem várja ki előtte hív. Megbeszélünk még egy randit, az előtti nap is ugyanúgy keres megállás nélkül. Mondtam neki, hogy nem mindig vagyok elérhető, inkább sms-t írjon. Na az is úgy nézett ki, kétszer hívott, egy sms, hogy hívjam vissza, de mielőtt megtehetném megint keres. És nem azért hív, mert ég a ház, vagy vár engem a megbeszélt helyen és sehol nem vagyok, hanem "csak úgy", beszélgetni.

Ez szerintem félelmetes ilyen csekély ismeretség során. Vagy csak én látom így?

2015. febr. 3. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Öcsém, fuss
2015. febr. 3. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Huha,ez kicsit sok lenne nekem ,szerintem..

Az első randi utáni sms,és a reggeli sms még oké,de a többi..

Igen,elég félelmetes.

2015. febr. 3. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez egy kisse bizarr...
2015. febr. 3. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Ő a fiú?

Ez a folyamatos "ellenőrzés" nem jó jel. Ha lány, akkor se.

2015. febr. 3. 20:51
 5/9 anonim válasza:
Valami nem oké vele. :(
2015. febr. 3. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Szakítsd meg vele a kapcsolatot.
2015. febr. 3. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sok. Mi lenne, ha "együtt" lennétek. Ez szerintem az a típus, aki még a barátnőidre is féltékeny. :/
2015. febr. 3. 20:53
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen, ő a fiú.

Jól van, megnyugodtam, azt hittem én nem vagyok elég romantikus.. Az volt még félelmetes, hogy második randi után én írtam neki sms-t, mert hirtelen váltunk el. Aztán mikor hazaértem láttam, hogy jelez a telefonom. Azt hittem válaszolt, de nem, felhívott.. második hívást felvettem. Azért hívott, hogy most sétál haza.

2015. febr. 3. 20:54
 9/9 anonim válasza:
hát figyelj, ez valszeg azért van így, mert nem bízik benned, szerintem valahogy próbáld meg megnyugtati, de sztem nincs benne semmi olyan, ami veszélyes vagy félelmetes lenne ebben, még akkor is ha csak rövid ideje ismeritek egymást
2015. márc. 3. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!