Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy többet szexeljünk a férjemmel?
8 éve vagyunk együtt, jövőre tervezzük a babát mert amúgy minden másban jól megvagyunk,szeretjük egymást persze a nagy tűz már kihűlt. Szex alig van mert mindig fáradt, vagy játszik a gépen. Nekem egyre nagyobb igényem lenne rá, de hibába beszélek vele, azt mondja hogy jó majd többször lesz, és mindig ez megy,persze változás semmi. Pedig 30 évesek vagyunk.
Nem tudom a szexhiány miatt lehet e, de már van 2 olyan férfi akihez elkezdetem vonzódni, és komolyan azon gondolkodom, hogy vhogy becserkészem az egyiket,pedig nagyon nem vagyok olyan fajta.
Szerintem ez kb. megoldhatatlan. eleve gondolj bele, milyen abszurd, hogy a gyakoriba írsz be, hogy mit csinálj, mert a férjed nem kíván.
megmondom, semmit.
ideiglenesen, időre megoldhatod, lehet "babaprodzsekt", és beleragadhatsz egy kapcsolatba, ahol nincs elég szex, de megmondom előre, 20 év múlva is ezen fogsz keseregni.
veszett fejsze nyele, ha már most nem kíván. Ne hidd, hogy majd varázsütésre megoldódik. Rég szar ez.
Bocs, gondolom, nem ezt vártad, de ez van.
Ezeket a szitukat soha nem tudom elképzelni. Nekem ahány férfi ismerősöm van mind azt mondja, hogy inkább még több szexre vágyik.
10 éve vagyok együtt a párommal, de ennyi idő alatt szerintem kb 2-3 alkalommal volt olyan, hogy nemet mondjak.
5
Pedig nekem több olyan pasim is volt, aki nem vagy alig akart szexelni. Sajnos.
Ha voltak olyan évek a kapcsolatotokban amikor ez másként volt, a férjed sokkal többet szexelt veled, akkor sztem nem reménytelen megfordítani a dolgot.
Akkor lenne gáz, ha azt mondanád, hogy MINDIG ilyen kevés volt a szex közöttetek.
Ha régebben többet voltatok együtt, akkor vissza lehet hozni a szunnyadó oroszlánt... feltéve ha ő is akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!