Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon fáradt, hogy vehetném rá hogy szexeljünk?
Figyelt kérdés
Fiúk ilyenkor nálatok mi válik be? Szeretitek ha úgy kényeztet a barátnőtök, hogy fáradtak vagytok?2021. máj. 21. 22:26
1/12 anonim válasza:
Szerintem nincs az a pali akinek elkezded szopni és ne induljon be.
2/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen kedvem van. Ha csak simán fáradt vagyok, akkor nyugodtan kényeztethet, de rossz kedvem is van, akkor inkább semmit.
4/12 anonim válasza:
Nekem barátom fáradt volt de nekem nem tűnt fel, este volt alvásra készültünk háton feküdt és kedvem lett ő hozzá érni, játszottam a farkával és miután végeztem akkor szólt hogy nagyon fáradt hozzá de tetszett neki hogy élvezem, ezért hagyta de ő is hamar elment, nagyon kemény volt akkor sosem éreztem ennyire merevnek, végig csak tétlenül feküdt és lassan simizte a fejem.
5/12 anonim válasza:
Inkább az incselkedés.. kurvás szerkóban. :)
6/12 A kérdező kommentje:
5-os, a krvas alatt mit ertesz?:)
2021. máj. 21. 22:40
7/12 anonim válasza:
Távol áll tőlem, hogy ismeretlenül megsértselek, de egy régi mondás szerint nincs fáradt férfi, csak ügyetlen nő!
8/12 anonim válasza:
Mit értek a kurvás alatt? mondjuk ne kinyúlt melegítőben mászkál. egy számmal kisebb cicanaci, esetleg bőrhatású, magassarkúval, miniszoknya ilyenek. De ha ezt magadtól nem tudod akkor sejtjük miért "fáradt" inkább a pasi.
9/12 anonim válasza:
Figy' mit szeret a pasid, mire izgul be? Mert ha együtt jártok akkor gondolom csak tudod. Van aki begerjed a szexi fehérneműkre, mást meg kevésbé érdekli szóval nincs univerzális megoldás.
10/12 anonim válasza:
Hagyd aludni. Fogadok otthon ulsz nem dogozol az ember dolgozik azé hogy egyé aludni meg nem hagyod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!