Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik többsége miért akarják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többsége miért akarják seggbedugni a lányokat?

Figyelt kérdés

2021. szept. 17. 13:29
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
17%
Amúgy röhejes, hogy szerintük a biszex vágyaik kiélése dominancia. :"D
2021. szept. 17. 16:15
 32/52 anonim ***** válasza:
88%
30-as és még mindig nem érted, ezért én el is köszönök tőled, mert csak a saját hülyeségedet pofázod, nem fárasztom magam veled tovább. További szép délutánt!
2021. szept. 17. 16:16
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Aha, szóval ha egy nő "átadja magát" neked, mondjuk ha csak punciba is, akkor az dominancia. Szóval maga a dugás dominancia? :"D Elég érdekes felfogásod van.
2021. szept. 17. 16:17
 34/52 anonim ***** válasza:
24%

#32:

Oké szaladj csak el nyugodtan.

Veletek aztàn jó unalmas lehet a szex.

2021. szept. 17. 16:20
 35/52 anonim ***** válasza:
53%
Ha te mondod, akkor az biztos úgy van. :D
2021. szept. 17. 16:21
 36/52 anonim ***** válasza:
54%

"Akàr van bennem biszex hajlam akàr nincs, az anàlis behatolás szàmomra egyértelműen dominàns magatartàs."

Most ismerted be, hogy van benned, ha nem lenne egyértelműen írtad volna, hogy nincsen. Az, hogy a nő odaadja neked, hogy segítsen kiélni ezeket, mert férfihoz nem mersz közeledni, az tényleg nagyon domináns magatartás. Inkább szánalmas.

2021. szept. 17. 16:23
 37/52 anonim ***** válasza:
24%

#36:

Az a szànalmas hogy ismeretlenül feltételezel bàrkiről dolgokat.

Lehet hogy dugok férfi subokat is néha honnan tudod ?

És mi van ha nem ?

Nővel anàlisan közösülni bőven belefér a heteroszexualitàsba amúgy. Ez tény.

Ennyit nem tudtok és így ócsàroltok màsokat ? Szégyellném magam a helyetekben

2021. szept. 17. 16:31
 38/52 anonim ***** válasza:
59%
Én meg a te helyedben szégyellném magam, ritka egy idióta vagy.
2021. szept. 17. 16:32
 39/52 anonim ***** válasza:
82%
Nekem ezt a volt barátom addig akarta, míg mondtam neki, hogy előbb én fogom neki csinálni egy felcsatolhatóssal, és majd utána meglátja, hogy milyen élvezetes.
2021. szept. 17. 16:34
 40/52 anonim ***** válasza:
81%

Nekem az exem erőltette.

De egyszerűen nem volt gusztusom popsiba rakni. Szét is mentünk. A mostani párom is felajánlotta nekem az ánuszát, de ő megértette, hogy én ezt nem akarom, úgyhogy a téma elfelejtve.

Attól függetlenül, hogy én nem akarom nők fenekébe mártogatni a farkam, nem gondolnám, hogy ez biszex hajlamra utalna. Bármi, amit egy férfi egy nővel csinál az hetero kategória.

Mindegy, hogy análról, orálról vagy csókolózásról beszélünk.

2021. szept. 17. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!