Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elélveztem attól, hogy megujja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elélveztem attól, hogy megujjaztam magam akár többször is. Élvezném fiúként igazi farokkal is ha seggbedugna valaki?

Figyelt kérdés
Egy és két ujjal is szoktam csinálni.

2020. jún. 25. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igen
2020. jún. 25. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel erre vágysz így ha jó partnert fogsz ki akkor igen.
2020. jún. 25. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal jobban élveznéd, mint az ujjazást. Remélem találsz egy normális aktív srácot, aki bevezet a fiúszex rejtelmeibe.
2020. jún. 25. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenbizonnyal igen
2020. jún. 26. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Egy prosztatacsocsó sose rossz.
2020. jún. 29. 18:55
 6/8 youngboy26 ***** válasza:
12%

Azért nagy hülyeséget ne beszélj, jógyerek! (kérdező)

G pont van az ánuszodban, annak izgatása adja meg a nagy kellemes érzés.

Két ujjal, ha bemegy, és tényleg akarod, hogy megdugjanak, akkor kb. 3,5 -4 cm vastag pénisz.

(Vastag az jelenti, hogy felállt pénisz a felül nézetből a szélességet mérni, hogy nilyen széles. A érték felett lesz <4 cm, akkor szenvedni fogsz, nagyon fog fájni)

Bp/bi

2020. júl. 12. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Elméletileg igen de azért szex előtt és közben több előkészület kell és össze is kell szoknotok szóval elsőre lehet nem menne de gyakorlással idővel igen
2020. júl. 12. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Naná , hogy elélveznél , a pénisz sokkal jobb mint az ujjad , - de azért előtte ujjazd meg magad , hogy kitágulj

- keress egy kedvedre való fiút és próbáld ki !

2020. aug. 6. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!