Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik többsége miért akarják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többsége miért akarják seggbedugni a lányokat?

Figyelt kérdés

2021. szept. 17. 13:29
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
18-as Én meg magamról, hogy nekem ez a véleményem, hiába nem tetszik neked.
2021. szept. 17. 15:48
 22/52 anonim ***** válasza:
78%
Az ilyen pasikat nagy ívben kerülöm, miután kiderül ez róla.
2021. szept. 17. 15:54
 23/52 anonim ***** válasza:
0%

#21:

Engem nem zavar a véleményed. Csak nem tudtad megfogalmazni, hogy miért nem dominancia hogy valakinek tövig tolom a fenekébe. Szexuális értelemben.

Oké, hogy neked nem tetszik, de ez egy őszinte és korrekt vàlasz volt a fenti kérdésre.

Az hogy "nem tetszik" az nem vàlasz rà.

2021. szept. 17. 15:57
 24/52 anonim ***** válasza:
100%
23-as leírtam amúgy, csak nem tudtad értelmezni, de mindegy is.
2021. szept. 17. 15:58
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy te, aki itt írkál dominanciáról, mit szívsz, de adhatnál belőle. Az, hogy egy nőt s.ggbe dugsz, és ő is élvezi, meg megengedi, abban semmi dominancia nincsen. Ez kb olyan, mintha a puncijába tolnád tövig, és azt neveznéd dominanciának, vagyis értelmetlen.
2021. szept. 17. 16:00
 26/52 anonim ***** válasza:
14%

#24:

"Mert szerintem undorító más s.ggében turkálni, az kimeneti nyílás, és nem bemeneti."

Itt csak annyit írsz hogy neked "nem tetszik" csak màs szavakkal ennyi.

#25:

Ha nő nem élvezné akkor erőszak lenne.

Mivel élvezi így dominancia.

Úgy ítélkeztek hogy ilyeneket nem tudtok ?

2021. szept. 17. 16:05
 27/52 anonim ***** válasza:
82%
Hát kedves utolsó, vannak gondok a fejedben. Nem csak ezt írta az a hozzászóló, szóval még értelmezési problémáid is vannak. Az ilyen pasiktól a jó isten mentsem meg mindenkit.
2021. szept. 17. 16:07
 28/52 anonim ***** válasza:
68%
És még az ilyennek is van nője. ._. Hihetetlen.
2021. szept. 17. 16:10
 29/52 anonim ***** válasza:
64%
Az összes kretént azonnal kukázom, aki az anállal jön. Az a probléma az ilyen pasikkal, hogyha megmondod, hogy ez téged nem érdekel, akkor ugyanúgy erről pofáznak és győzködnek, hogy próbáljuk ki. Akaratos kis nyomorékok. Dugjanak meg egy másik pasit, ha annyira érdekli ez őket. A férfiaknak van meg hozzá biológiailag, ami ezt a fajta orgazmust okozza, legalább tényleg élvezi is, aki kapja.
2021. szept. 17. 16:11
 30/52 anonim ***** válasza:
0%

#27;

"Azt a nőt sem értem, aki hagyja, nyilván azért hagyja, mert élvezi, nem azért, mert fáj neki. Nekem a domináns magatartás nem itt kezdődik."

Akkor tovàbb elemzem.

Igen persze hogy élvezi az a fél amelyik engedi. Ettől àtadja magàt nekem, ezért ez dominancia.

Tehát semmivel sem tudja megindokolni miért nem dominàns magatartàs az anàlis behatolàs.

Aki nem érti ez miért dominancia az próbàlja ki ! Meg fogja érteni garantàlom ;)

2021. szept. 17. 16:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!