Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elélveztem attól, hogy megujja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elélveztem attól, hogy megujjaztam a fenekem, meleg leszek attól ha kipróbálnám egy fiúval is? Élvezném igazi farokkal is ha seggbedugnak?

Figyelt kérdés
Nagyon izgat egy igazi álló farok is. Ezek után sokszor elképzelem hogy egy ilyenen lovagolok és elélvezek.
2020. febr. 3. 16:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha vonzódsz a fiúkhoz, akkor legalább van bi hajlamod!
2020. febr. 3. 16:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés, én is hasonló cipőben járok. Én is szívesen lefeküdnék egy sráccal, de a farkán kívül a test többi része nem izgat fel.

26/F

2020. febr. 3. 17:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább biszex lennel
2020. febr. 3. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha kipróbálnád fiúkkal is, akk minimum biszex.

De kipróbálhatod "játékszerekkel" is.

2020. febr. 3. 17:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha izgat, hogy egy igazi farokkal is kipróbáld, akkor minimum biszex vagy. Nem attól válsz azzá, ha kipróbálod. Hanem ha erre vágyad van.
2020. febr. 3. 17:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fent is írják - te már most biszex vagy, mivel szexuális izgat egy másik pasi. Nem attól lesz valaki bi- vagy meleg hogy próbálja-e vagy sem, hanem hogy mire vágyik. Nem abban a pillanatban "válasz" meleggé hogy először hozzáérnek, hanem akkor amikor elkezdsz rá vágyni - a többi már csak azon múlik átléped-e a korlátjaidat, falaidat.
2020. febr. 3. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:
6%
Te már igy is meleg vagy .
2020. febr. 3. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennek születtél.
2020. febr. 3. 22:09
 9/11 anonymousreview60 ***** válasza:
95%

Az, hogy élvezed a feneked izgatását az egy dolog. Az, hogy bi- vagy homoszexuális vagy, az egy másik. Gyakran egybeesik.

Én havonta egyszer-kétszer szoktam magamat dildózni, és nagyon élvezem. Elképzelem, hogy keményen megb.a.sz ... egy Nő élethű felcsatolhatóssal. Ha táncos helyen vagyok, akkor a csajok csípőjét lesem, nem a pasik bicepszét, p.ö.csét.

Ha csak magadban vagy nővel szeretnél dildózni, akkor hetero vagy. Ha férfival is kipróbálod, akkor kíváncsi. Aztán kiderül valami. Ha élvezed is vele, akkor nem vagy hetero.

2020. febr. 4. 06:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Pasik nem jönnek be, viszont szeretek análdildón lovagolni és marha élvezetes főleg ha el is mész a végen.

Pasival biztos nem próbálnám, max lánnyal ha felcsatol valamit. :D

2020. febr. 9. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!