Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elélveztem attól, hogy megujjaztam a fenekem, meleg leszek attól ha kipróbálnám egy fiúval is? Élvezném igazi farokkal is ha seggbedugnak?
Érdekes kérdés, én is hasonló cipőben járok. Én is szívesen lefeküdnék egy sráccal, de a farkán kívül a test többi része nem izgat fel.
26/F
Ha kipróbálnád fiúkkal is, akk minimum biszex.
De kipróbálhatod "játékszerekkel" is.
Az, hogy élvezed a feneked izgatását az egy dolog. Az, hogy bi- vagy homoszexuális vagy, az egy másik. Gyakran egybeesik.
Én havonta egyszer-kétszer szoktam magamat dildózni, és nagyon élvezem. Elképzelem, hogy keményen megb.a.sz ... egy Nő élethű felcsatolhatóssal. Ha táncos helyen vagyok, akkor a csajok csípőjét lesem, nem a pasik bicepszét, p.ö.csét.
Ha csak magadban vagy nővel szeretnél dildózni, akkor hetero vagy. Ha férfival is kipróbálod, akkor kíváncsi. Aztán kiderül valami. Ha élvezed is vele, akkor nem vagy hetero.
Pasik nem jönnek be, viszont szeretek análdildón lovagolni és marha élvezetes főleg ha el is mész a végen.
Pasival biztos nem próbálnám, max lánnyal ha felcsatol valamit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!