Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiatal férfiak körében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal férfiak körében mennyire elterjedt, hogy a bbw nőket szeretik?

Figyelt kérdés
Én ilyen férfi vagyok, de nem nagyon találni olyan kortársat, inkább az idősebb 40+os kategóriában kedvelik az ilyen nőket. Miért? Vagy csak a fiatalok nem merik ezt felvállalni?
2021. szept. 13. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt mondanám, hogy mivel a társadalmi normák az ellenkezőjét diktálják, így sokan maguknak sem vallják be. Bár én lány vagyok, és ilyen alkatú, én is azt tapasztalom, hogy inkább az idősebb korosztálynak vonzó az alakom. Azért biztosan találni egy-két fiatalabbat is, ne aggódj, nem vagy egyedül a világon.
2021. szept. 13. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem is bejönnek az ilyen csajok pedig messze vagyok még a 40+tól.

Miért kérdezed amúgy?

2021. szept. 13. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Mostanság kezdenek tetszeni. Szétqrnám egy férfi ilyen nejét.
2021. szept. 13. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
24 vagyok, BBW barátnővel. Előtte nem nagyon izgatott ez az alkat, de miatta beleszerettem a nagyobb idomokba. :)
2021. szept. 13. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Ez nem az életkortól függ. A fiatalokra inkább az a jellemző olyan kanosak hogy gyakorlatilag bárkit is megdugnának így a bbw nőket IS. Mondjuk az idősebb pasik közül is van aki nem válogat csak lyuk legyen rajta 😂
2021. szept. 13. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Az mi???
2021. szept. 13. 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:

#3: Dugd szét a kövér nagymellű feleségem, amíg én szoptatom Őt :))

34 f

2021. szept. 14. 04:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jók a 40es nők is, én nagyon kedvelem a dagi csajokat, jók ezek a testes anyukák is legjobban buknak a cerkára meg lehet hülyíteni őket
2021. szept. 14. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!