Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs semmi szerencsém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs semmi szerencsém a lányoknál?

Figyelt kérdés

Olyan rossz hogy én ilyen számkivetett vagyok. Más fiú után szinte futnak a lányok meg sosem volt olyan gondja hogy nem talál barátnőt.

Engem meg egy lány sem vesz potenciális partnernek. És max ilyen második vagyok ha épp nem jön össze mással addig jó leszek.

Ti is szomorúak lennétek a helyben. Már mindet megtettem de így sem kellek barátnak senkinek sem.

2021. szept. 13. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a hozzáállásoddal van a gond. Sajnálom, hogy ezt mondom, de az ismerőseim között is van olyan férfi, aki nem a “nők álma” kinézetre, de mégis van barátnője, mert iszonyú jófej, közvetlen és a személyisége is a toppon van.

Úgyhogy nem a külsőddel van a baj, ha erre gondolsz.

2021. szept. 13. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
"Más fiú után szinte futnak a lányok", "És max ilyen második vagyok ha épp nem jön össze mással addig jó leszek." Tehát jöttél már össze lánnyal, csak a sopánkázás fontosabb neked, mint a megtartása.
2021. szept. 13. 16:59
 3/11 Lazy Lover ***** válasza:
100%
rossz helyen keresgélsz... olyan ronda pasikat látok csajokkal el se hiszem
2021. szept. 13. 17:03
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Ez a tipikus rossz hozzáállás, amikor valaki folyton azt nézi, hogy másnak mi van, ami neki nincs. Így könnyen megkeseredett ember válhat belőled.
2021. szept. 13. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Amíg így állsz hozzá, addig nem is lesz. (22 évesen lett először barátnőm szóval nem azért mondom mert futottak utánam a lányok).
2021. szept. 13. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

JA fűvel fával téged néz bokornak? Rossz nőknél próbálkozol. Ennyi. Ami nem megy ne erőltesd. Igen van olyan pasi akik után rohannak a nők. Aztán őt hívogatják, semmit nem kell csinálnia. Szerinted ez férfi? Na akkor ezt meg is beszéltük. Engedd el!

Keress olyan nőket akik nem játszadozni szeretnének csak. Ameddig nincs senki addig jó leszel te is alapon, te se vedd komolyabban ezeket ha már belementél... Kínzó tud lenni a nő hiány, és ezzel imádnak egyes nők visszaélni. Meg kell tanulni kezelni, mert minden nő be fog próbálkozni azzal hogy megvonja tőled magát nevelési célzattal.

2021. szept. 13. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Nők is siránkozhatnának ilyen miatt. Az emberek 10 %-a néz olyan jól ki, hogy fut utána a másik nem. A többieknek be kell érniük azzal, hogy keresnek :D Ezek szerint mindenkinek nyomorultul kéne magát éreznie? Nem, ugye? Na látod. A szóhasználatból sejtem (lányok), hogy te is "csak" fiú vagy. Sok minden változhat még. És mi a helyzet a "mindent megtettem"-mel? Biztos? Nem csak mentegeted magad? Csak mert én tökéletes embert nem ismerek. Biztos, hogy van még valami, amint dolgozhatsz. Egyelőre ezzel foglalkozz, meg hogy ne keseregj, hanem érezd jól magad, senki nem akar egy besavanyodott emberrel lenni.
2021. szept. 13. 18:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom látatlanban megmondani. Nem nézel ki jól, nincs kisugárzásod, nem vagy valamiért vonzó, túl csendes vagy... Sok oka lehet.
2021. szept. 13. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:
19%

Emberek!

Nekem is Punci hiányom van!

Nem sok nőhöz mentem én oda, és tényleg a mai nők lenézik a Férfiakat!

Mintha minden nő, (legalábbis akivel találkoztam) férfi stílusban lenézné megalázná, elküldi őket a sunyiba. Ránéz és csak szórakozik vele, hogy szegény szerencsétlen mi mindent megtesz érte és egyszerűen csak odébb hajtja, lekoptatja őt!

A legnagyobb szemétség a nőknél, ha még esélyt sem ad szegény szerencsétlen embernek, pedig jó lelkű, hűséges is, meg talán a legjobb fazon a Világon, csak a külseje miatt nem vonzódnak annyira egymáshoz... Ha nem tetszel nekik, akkor legalább a stílusod legyen megnyerő! Azt lehet csiszolni.

Kinek mi a fontosabb, hogy mi az ami vezérli őket! Szemfülesnek kell lenned,nem minden nő akarhat téged! Ui: Én sem voltam még nővel immár 30 éve aminek a következők az okai, hogy talán meg se próbáltam odamenni a jó nőkhöz! Még a mai napig is kicsit félénkebben megyek oda a csajokhoz, de hát ki kell próbálni,sose tudhatod! Sok szerencsét!

2021. szept. 13. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:

A “mai nők” nem lenézik a férfiakat, szimplán a legtöbbünk vonzóbbnak találja a magabiztos, bátor, erős kisugárzású pasikat.

Ez nem a nők hibája, evolúciós okai vannak, hiszen a történelem során a férfiak védelmezték a nőket, így tudat alatt vonzóbbnak találunk egy bátrabb pasit, mint egy szégyellős/visszahúzódót.

A nőknek elsősorban a férfi belső tulajdonságai a mérvadóak, emellett fontos a külső megjelenés is.

2021. szept. 13. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!