Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs szerencsém a lányoknál?
Próbálok ismerkedni,nem ezzel van a gond.
6 éve mást se csinálok,csak lányt keresek.Ha beszélgetek lánnyal ezen az oldalon egy idő után abbamarad a beszélgetés.Már lassan kezdem feladni a reményt.Túl sokat szeretnék azzal,hogy legyen barátnőm?Nem zavarna,ha távkapcsolat lenne,nem zavarna,ha magasabb nálam 157-tel aligha vagyok magas...nem tudom mit ronthatok el.Már sírni tudnék :(
Szerintem a netes beszélgetést 3-4 napnál tovább nem szabad húzni, lépni kell hamar, ha komolyak a szándékaid. Megismerkedsz, kicsit beszélgettek a neten, de már szervezitek egymás közt, hogy mikor és hol találkoztok. Ha a partnered húzza az időt, mondván nem ér rá, akkor ne pazarolj el rá még több időt, hanem keresd a következőt.
Véleményem szerint azért nem haladsz, mert nem látszik a hozzáállásodból az, hogy te ezt az ismerkedést komolyan is gondolod.
Nagyon is komolyan gondolom.
Élőben csak 2 próbálkozásom volt,szexuális kapcsolatot tudtam csak létrehozni a 2 hölggyel.
Ha van kedved beszélgetni írj:)
Hasonloval szenvedek en is
Van olyan lany akivel tokre jol elbeszelgettem es kb minig vartam hogy irjon mert semmi rosszat vagy bantot nem irtam
Es egyszercsak megszakadt a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!