Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, volt mar olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, volt mar olyan, hogy par perc ismeretseg utan leszoptatok egy pasit?

Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 14:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

Nem pár perc után. De az első találkozásnál igen.

Hetekóta chateltünk előtte. Pár órás randi végén volt orál. Nem vagyok rá büszke.

Együtt vagyunk ugyan, de rossz érzés volt.

2021. szept. 13. 14:41
 12/17 anonim válasza:
58%
Igen, de előtte hetekig chateltünk, megbeszéltünk egy randit. Megcsókolt és annyira be volt indulva h megtettem. Amúgy más nem volt, mert nekem meg volt a havim. Ez 1 hete volt, azóta nem keresett csak 1x váltottunk üzenetet. Pedig jó lenne szeretőnek, minden feltétel adott, de nem keres és én nem futok utána. Mindketten lapos kapcsolatban élünk, szóval jó lenne, mert álompasi nekem és sokáig vágyódtam utána. Már az is egy álom hogy megvalósult egyszer.
2021. szept. 13. 14:49
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
igen, buliba es fesztivalon.
2021. szept. 13. 14:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Volt ilyen régen. Hetekig írogattunk sok sok üzit. Majd az első talin volt minden, nem csak szex. Tartott is vagy 2 évig, én nem bántam meg.
2021. szept. 13. 14:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen volt, de ez inkább elriasztotta a pasit, mintsem hogy hosszab kapcsolat legyen belőle.
2021. szept. 13. 20:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen. Bár lehet volt az fél óra is, már nem emlékszem pontosan :D
2021. szept. 13. 20:44
 17/17 anonim válasza:
Miert pontoztatok le? 12-es vagyok.
2021. szept. 13. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!