Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha popsiba csinálom barátnőmnek, akkor 1-2 perc alatt elélvez?
Igazából nem olyan nagy probléma, csak én szeretném kiélvezni a helyzetet, de ő elkezd remegni és utána érzékeny lesz a puncija, a popsija meg elkezd összeüszűkülni. Hogy lehetne kicsit elnyújtani az orgazmusát? Egyébként a méretem 17/5, ha ez számít.
27F
Nem hiszem hogy számít a méret.
Az én pasim farka kisebb mégis nagyon élvezem az anált. Igaz még orgazmusom nem volt így. De majdnem olyan jó mint punciba.
Csináld punciba neki hogy már majdnem orgazmusa legyen de ne engedd ekkor rakd át a fenekébe. Hátha így eltudod nyújtani.
Ne tedd be a s€ggébe a farkad.
Arra megvan a megfelelő nyílás, ti majmok meg a sz@rba tunkoljátok a farkatokat.
#2 Sosem volt még probléma belőle, nem lesz "szaros", ha okosan készül elő, sőt még sosem volt semmilyen nyoma.
#1 Lehet, hogy jó ötlet, kipróbáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!