Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég 15 perc a megcsaláshoz?
Figyelt kérdés
Ha egy ferfi elindul az autójával és 15 percig elnémul a telefonja, eleg arra, hogy valami dugópajtijához felmenjen?2021. aug. 4. 13:24
1/15 anonim válasza:
SOS francia kocsiban kb eddig tart hivatásossal
2/15 anonim válasza:
Még sok is. Néhány másodperc is elég hozzá. Tapasztalatból mondom.
3/15 anonim válasza:
normalis vagy baszki? remelem otthagy a gecbe
4/15 anonim válasza:
Akár elég lehet, de én biztos otthagynám azt aki 15 perces idősávokban ellenőrizni akar.
5/15 anonim válasza:
Nekem tuti nem lenne elég, de nem vagyunk egyformák. F
6/15 anonim válasza:
Stopperral méred, hogy épp meddig nem válaszol meg követed hogy épp merre jár a pasid? Ha ez szüksaéges akkor rég baj van.
7/15 anonim válasza:
Igen, elég. Viszont, nekem nagyjából ekkora szakaszon nincs térerő hazafele...
8/15 anonim válasza:
igen és valószínűleg ez történt 99%-ban biztos lehetsz benne
9/15 anonim válasza:
Én el se indulnék, ha mindenre csak összesen 15 percem lenne. Inkább kicsapnám.
10/15 anonim válasza:
Pfff... GPS-t ne dugjak a s.ggembe, meg három percenként ne fotózzam le merre járok és jelentkezzek be 2 percenként mit csinálok??? Nem vagy kicsit paranoiás???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!