Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legbizarrabb kérés amit teljesítettek az ágyban?
Figyelt kérdés
Mi volt az a határ amit bevállaltatok? Nemet és évet is írjatok hozzá.2021. szept. 13. 13:03
21/25 anonim válasza:
Nyaljam a segglyukat. No kerte. 37 eves volt en akkor 32. Fura volt de megtettem. Kar hogy nem kerdeztem ra benne lenne e az analban.
22/25 anonim válasza:
A volt nejem.Igazi tini szerelemnek indult.Imádta a farkam,és mindent a szexben.Igazi kis ribit játszott amikor együtt voltunk. Egyszer reggel vittem neki a kv-kmt amit sok tejjel ivott.Mondta,hogy ma extra tejjel szeretné,amit spermával szeretne.De nem csak úgy beleverné,hanem végig akarta nézni,hogy ezt elötte én verjem bele neki😁Persze ő is kényeztette magát közben.Érdekes,hogy a házasságunk pont a szex hiánya miatt is ment tönkre😥
23/25 anonim válasza:
Nálunk történt, a nejem barátnőjét elhagyta a barátja és átjött sírdogálni. Rettenetesen berúgtak a csajok. Éjjel a szoba ajtó nyílt és bejött a barátnő, hogy fél egyedül. Magam mellé hívtam és ott, az alvó (horkoló) feleségem mellett megtörtént a dolog.
24/25 anonim válasza:
A barátnőmet megkérdeztem egy alkalommal még az elején, van e valamilyen titkos vágya.Meglepődtem azon amit mondott. pervi és bizarr.
Az elején kicsit fura volt, de megszoktam.Utána meg már élveztem is a helyzetet.Sosem hittem, hogy ilyet kér valaki.....
25/25 anonim válasza:
Az enyém nem nagy szám. Az akkori barátnőm lepisilt zuhanyzás közben. Nem volt kellemetlen, de nem mozdult meg bennem semmi közben, ami felizgatna, de később sem.
Én akkor voltam 19 ő pedig 17.
Most 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!