Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero vagyok, viszont az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero vagyok, viszont az úrnőm férfit keres, akit le akar szopatni velem. Mellé még nézőket is akar hozni. Szerintetek erre nemet kellene mondanom, vagy tegyem elégedetté?

Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Nemet kellene mondanod.

Ha a szexuális orientációd semmibevétele sem tabu, akkor ki is vagy Te valójában?

2021. júl. 16. 12:25
 2/7 A kérdező kommentje:
A szolgája vagyok. Nem vagyunk párkapcsolatban, vagy baráti viszonyban.
2021. júl. 16. 12:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem több subom volt, nagyon izgat az anál mégis tiszteletben tartottam annak a subnak a tabuját aki nem akarta

de ha neked ez belefér ér élvezed, akkor csináld, a ti dolgotok

2021. júl. 16. 12:32
 4/7 harebell ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudnod. Vannak szubok, akik szeretik, ha olyan dolgot tesznek meg a domináns félért, amit nem szeretnek vagy amitől egyenesen undorodnak; tipikusan ilyen lehet heteroként azonos neművel lenni. De ehhez fontos, hogy a szub valójában élvezze ezt - nem magát az aktust, hanem hogy olyan dolgot tesz, amit nem élvez (nem tudom, ez így érthető-e, de megvan ennek a pszichológiája és a maga dinamikája). Ha te ezt nem szeretnéd így megélni, akkor mondj nemet nyugodtan.
2021. júl. 16. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Bro' ezt neked kell tudnod, hogy nálad belefér-e, a tabujaid határán belül van-e vagy sem. Ja meg a dominádnak kell éreznie, hogy ez elősegíti a fejlődésed vagy sem. Mi ezt a távolból meg nem mondjuk.
2021. júl. 16. 12:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem is biztos hogy talál egyáltalán férfit erre. Szóval még nem biztos hogy meg kell tennem.
2021. júl. 16. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

Jolvan.Én nézőnek elmegyek a bnőmmel.

Elteázgatunk közben.

2021. júl. 16. 17:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!