Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha egy fiúnak sosem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy fiúnak sosem volt kalandja és komoly kapcsolatot keres csak?

Figyelt kérdés

Én sosem voltam abban a tombolós, bulizós, kiélős helyzetben. Én nyugis típus vagyok és nem vágyom ezekre. Csak egy cuki, szeretni való lányra lehetőleg évekre szólóan.

De nagyon sokan egyik lányról/fiúról mennek a másikra és eszükben nincs komoly kapcsolatban lenni. Ilyenkor mindig úgy érzem hogy baj van velem, vagy később bánni fogom hogy fiatalon nem élveztem az életet.

Meg ugye nekem eleve nincs olyan személyiségem hogy könnyen találjak lányokat, főleg kalandra.

2021. aug. 24. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

Miért lenne baj? Neked erre van igényed és kész. Annyira utálom, amikor egyesek ezt a kötelező pasizást/csajozást erőltetik, aztán mások meg rosszul érzik magukat.

Nincs veled semmi baj, én az elmúlt évek alapján azt mondom, hogy sose foglalkozz mással, azt csináld, ami neked jó.

2021. aug. 24. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:
71%

Ha neked nem baj, miért nem szarod le a többi ember véleményét?

Vagy ez nem kérdés volt, csak burkolt társkeresési kísérlet?

2021. aug. 24. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:

#1-2: nem pontosan ezt kérdezte, illetve nem erre gondolt, a jól sejtem.

Az zavar vagy böki az oldalad, hogy ugyan nem vagy bulizós, csajozós, egy éjszakás kalandokba csöppenő showman, aki mindenhol azonnal a középpontba van, magabiztosan. Szeretnél komoly kapcsolatot, ami sok embernél ma olyan ritkaság, mint egy nyertes kaparós sorsjegy. Ebből kifolyólag két dologtól félsz:

1: nem fogsz vagy nagyon nehezen olyan párt, akivel úgy építhetsz kapcsolatot ahogy te gondolod, érzed és szükséged lenne

2: ha mégis lesz vagy nem, később nem fogod-e bánni vagy valahogy tudat alatt nem fog-e hiányozni hogy nem volt meg neked is az a tombolós időszakod

15 év múltán pár dolog, amit tapasztalatból mondok. Ha most nem érzed úgy hogy így kéne élned nem fogod tudni rávenni magad és szinte biztos nem tudsz olyan lenni, mint az átlag. Bármit is próbálnál a lényeg legbelső része úgyis tiltakozna ellene. Előbb-utóbb megtalálod azt a nőt és egy darabig tuti eszedbe se jut majd hogy nem éltél úgy mint a többi. Előbb-utóbb talán(!) előjön, másnem a kapuzárási pániknál. De szerintem ha megtudod tartani azt A kapcsolatot olyannak, amilyennek elkezdődött ez sose lesz probléma és sose fogsz gondolni erre, mert nem lesz miért.

Ha meg mégis már abban a korban leszel, amikor belátod tényleg hülyeség úgy élni ahogy a nagy átlag fiatal manapság, vagy anno.

2021. aug. 25. 08:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!