Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, túl reagáltam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, túl reagáltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Aktus közben volt egy szenvedélyes csókunk a párommal, és megharapta a szám. Ez nem fajt annyira de szóltam neki hogy ezt ne. Úgy tűnt meg értette. Következő alkalommal újra. Akkor megint szóltam. És most utoljára szinten megtette de megállás nélkül és most erőssen. Annyira hogy ki szakadt a szàmon a bőr felül. Ezt akkor Nem éreztem annyira mert be dagadt. Reggel viszont nem bírtam ki nyitni, de nagy nehezen felhajtottam a szám és a bőr logott, mindha szét lenne vàgva. Le szedtem kis ollóval. És kenegetem ecsetelem. Viszont meg undorodtam a vele való csókolozástol. És azt mondja soha többet nem teszi meg nem gondolta hogy így reagálok. Mert hogy más ezt imádta és engedte. Velem lenne a baj? Vagy ő van rosszul be állítva? Jött azzal hogy szeretem a vad szexet akkor a harapást miért nem? Nekem leginkább az érzéki dolgok jönnek be ezt többször is említettem neki. Majd mesélte hogy a volt nője èlt halt ezért.

Tegnapi szàjra puszinàl erőssen puszilt meg. Fel pofoztam és otthagytam. Mit tehetnék hogy jobban legyen a szám? Túl reagáltam volna ezt?

tegnap 23:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Az a pasi gyps hallod.
tegnap 23:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy reagáltad túl! Te szóltál, többször is szépen! Ennek ellenére rákontrázott, és még erősebben tette. Ez nem durva szex! Hanem spontán fájdalom okozás!
tegnap 23:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy idióta! Én is megundorodnék egy ilyen szituációtól! Mint egy rossz alkoholista, rimitív állat!
tegnap 23:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem reagáltad túl. Szóltál neki, de azért is csinálta, mert letojta neked mi a jó. Le akarta tolni a torkodon a saját akaratát - "fogadd el, tetsszen neked is mert az exemnek tetszett". Na akkor menjen vissza az exéhez!

Pontosan látnia kellett hogy mit okoz csak sz.rt rá nagy ívben.

Egyébként egy dolog a vad szex (asszem' némi BDSM tapasztalattal van róla valami halovány fogalmam), s megint más amikor valakinek az érzékeny részét - úgy hogy szól is érte ne - véresre, sebesre harapják.

tegnap 23:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki! Ezért, igen dobd ki! Mert legközelebb még durvább dolgot fog tenni!
tegnap 23:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Van egy sejtésem miért csinálta... úgy hívják billogozás. Mint a nyakszívók, akik így jelölik meg a "tulajdonukat". Nagyon is szándékos volt a fószer részéről. Fitogatja az erejét, hogy márpedig megteheti veled és még meg is jelöl.
tegnap 23:23
 7/12 A kérdező kommentje:
2.3.4 köszönöm szépen.
tegnap 23:24
 8/12 A kérdező kommentje:
6. Nem hiszem a nyakszivàst ő sem szereti. Egyszerűen ez izgatja őt. Én nem mondtam neki hogy az exemmel is haraptuk egymás szájàt de mi nem erővel. Inkább amolyan nagyon làgyan. A fogunk helyett a szánkkal. Na az izgató volt. De ez hogy bele nyomja a fogát a szàmba mint egy kutya és húzza. Hàt bánom hogy nem vertem ki a fogait.
tegnap 23:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
VerD ki neki, de ne azt hanem a fogait, úgy visszakézből véletlen, fájdalmadba!
tegnap 23:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Vagy huzzam végig a farkán a fogam ? 😂
tegnap 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!