Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, túl reagáltam?
Sziasztok! Aktus közben volt egy szenvedélyes csókunk a párommal, és megharapta a szám. Ez nem fajt annyira de szóltam neki hogy ezt ne. Úgy tűnt meg értette. Következő alkalommal újra. Akkor megint szóltam. És most utoljára szinten megtette de megállás nélkül és most erőssen. Annyira hogy ki szakadt a szàmon a bőr felül. Ezt akkor Nem éreztem annyira mert be dagadt. Reggel viszont nem bírtam ki nyitni, de nagy nehezen felhajtottam a szám és a bőr logott, mindha szét lenne vàgva. Le szedtem kis ollóval. És kenegetem ecsetelem. Viszont meg undorodtam a vele való csókolozástol. És azt mondja soha többet nem teszi meg nem gondolta hogy így reagálok. Mert hogy más ezt imádta és engedte. Velem lenne a baj? Vagy ő van rosszul be állítva? Jött azzal hogy szeretem a vad szexet akkor a harapást miért nem? Nekem leginkább az érzéki dolgok jönnek be ezt többször is említettem neki. Majd mesélte hogy a volt nője èlt halt ezért.
Tegnapi szàjra puszinàl erőssen puszilt meg. Fel pofoztam és otthagytam. Mit tehetnék hogy jobban legyen a szám? Túl reagáltam volna ezt?
Nem reagáltad túl. Szóltál neki, de azért is csinálta, mert letojta neked mi a jó. Le akarta tolni a torkodon a saját akaratát - "fogadd el, tetsszen neked is mert az exemnek tetszett". Na akkor menjen vissza az exéhez!
Pontosan látnia kellett hogy mit okoz csak sz.rt rá nagy ívben.
Egyébként egy dolog a vad szex (asszem' némi BDSM tapasztalattal van róla valami halovány fogalmam), s megint más amikor valakinek az érzékeny részét - úgy hogy szól is érte ne - véresre, sebesre harapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!