Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, túl reagáltam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, túl reagáltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Aktus közben volt egy szenvedélyes csókunk a párommal, és megharapta a szám. Ez nem fajt annyira de szóltam neki hogy ezt ne. Úgy tűnt meg értette. Következő alkalommal újra. Akkor megint szóltam. És most utoljára szinten megtette de megállás nélkül és most erőssen. Annyira hogy ki szakadt a szàmon a bőr felül. Ezt akkor Nem éreztem annyira mert be dagadt. Reggel viszont nem bírtam ki nyitni, de nagy nehezen felhajtottam a szám és a bőr logott, mindha szét lenne vàgva. Le szedtem kis ollóval. És kenegetem ecsetelem. Viszont meg undorodtam a vele való csókolozástol. És azt mondja soha többet nem teszi meg nem gondolta hogy így reagálok. Mert hogy más ezt imádta és engedte. Velem lenne a baj? Vagy ő van rosszul be állítva? Jött azzal hogy szeretem a vad szexet akkor a harapást miért nem? Nekem leginkább az érzéki dolgok jönnek be ezt többször is említettem neki. Majd mesélte hogy a volt nője èlt halt ezért.

Tegnapi szàjra puszinàl erőssen puszilt meg. Fel pofoztam és otthagytam. Mit tehetnék hogy jobban legyen a szám? Túl reagáltam volna ezt?

tegnap 23:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Igeen! A kedvemért lécci..
tegnap 23:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Undorító amit csinált. Szóltál neki, hogy ne...

Aztán látta, hogy bizony itt baj van, tényleg erősen harapott, akkor jön a védekezés egy gyerekes formaja: a manipuláció.

A te hibád, hiszen ezt minden normális nő élvezi, akkor te miért nem vagy rá képes? Nem is gondolta volna, hogy te ilyen kis nebáncsvirág vagy - kommunikálta ő.

Ez a férfi KUKA!!!

ma 01:29
 13/14 anonim ***** válasza:

"Mert hogy más ezt imádta és engedte."

Leírtad a lényeget.

Volt annyi eszed remélem hogy megmondtad neki hogy menjen máshoz?

Amit egy nő szeret azt mind?

Vagy mit gondol?

Hány éves a pasi?

16? :-)

ma 06:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm ki is dobtam mint a régi taskamat 😂. 28 éves. Én 25.
ma 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!