Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha szex társkeresőn a farkam a profilképem, miért tiltjátok le a profilom? Logika?
Nem azért teszem ki mert élvezem vagy mert mutogatni akarom, hanem mert semmi kedvem felesleges köröket futni .Akinek nem megfelelő centire, az nem válaszol.
Ennyi.Miért kell egy szextárskeresőn álszenteskedni?
Beszélgessünk a bibliáról inkább vagy WTF
De, pontosan, hogy nő vagyok. És nem a külalakját írtam, hanem a méretét. Bocs, de ha kifejezetten a szexre megyek, akkor legyen bizonyos vastagsága, me legalábbg 11cm-nél legyen már hosszabb. Mire megyek a szexben egy tök szimpatikus fickóval ha nem érzek belőle semmit? Pedig pont egy jót akartam szexelni.
Párkapcsolatban tökéletesen állja a helyét, hogy nem számít a méret, de ha csak a szexről van szó, akkor hagy válasszam már én ki.
a férfiak gerjednek testrészekre, szóval ezzel csak a búzákat vonzod. a nők a testbeszédet, arcot, kezeket, írásstílust nézik. egy farokkal nem vagyunk kisegítve. lehet hogy a centid jó, de mit ér ha papírzacsit kell húzni a fejedre, vagy olyan szégyellős vagy hogy nekem kell irányítani egész aktus alatt mert gőzöd nincs hova tedd a 30+os cerkád.
érted már?
#12 pont hogy nem nő vagy, mert nem érted, vagy csak nem akarod tudomásul venni, miről van szól.
Ezt írtam az imént: “ Nem az arról van szó, hogy ne lenne lényeges szempont valamilyen szinten a farok mérete.” Te erre rákattantál a “külalak” szóra. Mindegy is.
Arról dumálok, hogy elsődlegesen a nők nem a farkat nézik meg, hanem a pasit. Ha nő lennél tudnád, hogy egy nő sosem megy el egy számára unszimpatikus férfival, akármekkora is a pötse. Ha nem jön be az összkép, ki a frászt érdekel a phasz?
Tipikusan férfi tulajdonság, hogyha “van egy szabad muff, rárepülünk, mert miért ne”?!
#14 Utoljára. Aztán tényleg akadj le rólam.
Ugyanazt írjuk értsd már meg, csak szempont sorrendje más.
Nálad elsődleges csak szexnél is, hogy szimpatikus, értelmes legyen a pasi, és utána jön a mérete.
Én azt írtam, hogy csak szexnél elsődleges a mérete és utána jön, hogy szimpatikus, értelmes legyen.
Mindkettőnknek fontos mindkettő, csak más a fontossági sorrend.
A továbbiakban meg legyen ahogy akarod, nem érdekel, ha pasinak hiszel, hát legyen úgy.
Nem érdekelnek az ilyen oldalak de amit letudnék szűrni egy farok profilképből :
-olyan ocsmány vagy hogy a farkadat tartod az egyetlen értékelhető részednek
-azt hiszed a szexhez kell egy farok meg egy punci és idáig terjed a szexuális kultúrád
-semmit nem tudsz a nőkről és a női test működéséről
-egy naphosszat farokverő kis pöts vagy
-egy igazi eredeti fszfej vagy
Konklúzió: azonnali tiltás, kuka.
Nekem kórházban meg akarta nézni a főnővér ál minden rendben van kérdéssel mikor katéter volt benne illetve mikor szedték ki a katetert.Meg akarta nézni én meg eltakartam magam.
Mentem zuhanyozni.
A nők azt hiszik mindent szabsd nekik.Félrebaszni, szeretőt tartani, több pasival szexelni, bámészkodni.
Ha akarom megmutatom,Ha akarom dugunk,vagy beszélgetünk, és vagy lesz folytatás vagy nem.
látom valakinek fáj, hogy nem kap puncit :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!