Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk, akik ilyen 14-18 évesen vesztették el a szüzességüket, mit csináltak, mint azok, akik jóval később, pl. csak 25-30 éves korukban vesztett ék el?
Figyelt kérdés
Szerencsén múlott, vagy a közeg is jelentősen befolyásolt?2021. aug. 27. 14:14
1/4 anonim válasza:
Én 16 voltam. Tettem érte ismerkedtem, próbálkoztam aztán összejött. Van olyan haverom aki 25 éves korában szexelt először de ő ilyen nekem úgy sem sikerülhet akkor meg minek foglalkozzak vele típusú ember neki ezért tartott eddig
2/4 anonim válasza:
Sosem a szerencsén múlik, p.nci nem pottyan csak úgy ajándékba az öledbe max. ezerből egy esetben. Szóval felesleges erre spendírozni, inkább a 999 esetre fókuszálj amikor te teszel érte.
3/4 anonim válasza:
Persze hogy függ a közeg, környezet. Volt egy csaj, 5-ikes korom óta ismertem, kamaszszerelem meg minden, és valahogy természetes volt, hogy mindketten egymással veszítsük el 17 évesen.
4/4 anonim válasza:
Tettem érte, csajoztam. 16 évesen vesztettem el én is. Szerintem sem szerencsén múlik, hanem csak rajtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!