Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember, aki 100%-ig heteroszexuális?
Mármint nem olyan, aki soha nem volt saját nemű személlyel együtt, mert ilyen nyilván rengeteg van, sőt ez a túlnyomó többség. Hanem aki tényleg soha, semmilyen körülmények között és semmilyen mértékben sem érez semmilyen testi vonzalmat a saját neme iránt.
Sok olyan emberrel (nővel és férfival) beszélgettem, aki abszolút heterónak számít, áradozik a másik nemről, hetero párkapcsolatban él, és mégis bevallotta, hogy érzett már testi vonzalmat azonos nemű személy iránt.
Itt nem a ráizgulásról van szó, hanem hogy éreztél-e már vonzalmat. Persze sokan eleve letagadják, ha így volt, amit megértek.
Köszi, ez egy érdekes cikk, főleg hogy nem láttak különbséget a két nem között. Tehát egy férfinél a társadalmi elvárás sokkal nagyobb, hogy egy ilyen kérdésre (magának is) igent mondjon.
Szerintem fontos az önismerethez.
Én valóban meleg vagyok, eléggé fullosan. Soha nem állna föl a cerka nőre, mégse gondolom, hogy 100%-osan meleg lennék. Ha így lenne, azt se tudnám eldönteni, hogy szép-e, kívánstos-e egy nő (általában, másoknak). Pedig többé-kevésbé el tudom. Ez nyilván csak azért lehet, mert bizonyos fokig számomra is vonzó egy női test, még ha egy férfié sokkal izgatóbb is. A másik oldalról hasonlóképp lehet ez. Ha nem tudnád, mitől vonzó egy férfi, önmagadat se tudnád szépnek látni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!