Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ, hogy valaki egy nagy, izmos, dagadó, vastag, markolható doronggal valaki pedig csak egy két ujjal piszkálható vékony Sága virslivel jött a világra?
Nyilván a címben csak jól körülakartam írni a vastag, nagy méretű masszív pénisz és a vékony, kicsi, feminin p*cs jellemzőit.
És ne gyertek azzal, hogy gének, mert a nagy- és dédszülők is hordoztak már valamit magukban ami miatt később a gyereknek irdatlan nagy, vastag, orgazmust pumpáló dákója esetleg semmit nem ingerlő vékony bébipélója lett.
Környezeti hatások? Egészséges életmód? Erősport? Esetleg maszkulin életmód vagy puszta szerencse?
Pontos válaszokat várok! Legjobb az lenne ha lenne itt egy genetikus/urológus, aki jobban ért a témához.
Legalább a gyerekemnek legyen majd normális mérete hamár én egy kisfarkú cuckold lúzer maradtam (169cm/51 kg, 15/3,5). A nejem épp most csal agyba-főbe egy nagyméretű kollégámmal (együtt szoktunk zuhanyozni tenisz után szóval nem vagyok vak) tehát ""baromi jó" kedvem van, de nem akarom elhagyni/nem szólhatok bele, mert más nő ennyit se tolerálna.
Köszi az építő jellegű válaszokat.
Hidd el, rengeteg olyan nőt megkaphatsz, aki engem elutasított, miután meglátta az átlagtól nagyobb farkamat. Esetleg orálig elmentünk, de magukba nem akarták, mert féltek, hogy fájni fog.
Nem mindig áldás ez, hidd el nekem Bro!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!