Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a legtöbb hasonlóan duci női ismerőseim sokkal szexéhesebbek és bevállalósabbak mint a vékony vagy átlagos alkat?
Nő vagyok mielőtt azt hinnéd, hogy valami hímsoviniszta nőgyűlőlő állat akar trollkodni.
De nekem az a véleményem hogy valamilyen szinten megértelek: látok olyan túl vékony nőket akik nem akarják az aktus semmilyen formáját: de ez és a testsúlyuk a lelki problémáik miatt vannak. (Persze túlzott evésbe is fordulhatnak, nemcsak éhezésbe).
Fiatalabban elképesztő vékony voltam, most elhízva nem érzek különbséget az akkori és a mostani libidóm között.
Szerintem a hormonális dolgok mellett a kiegyensúlyozottság is sokat számít, a nők egészséges hormonháztarstásához szükség van bizonyos testzsírszázalékra - sőt az ösztrogén hízásra hajlamosít, de szerintem a véleményeden az is torzíthat, hogy bizonyos embertípusokat ismersz, illetve az emberek szeretik a másikkal kapcsolatban a negatív dolgokat kidomborítani bizonyos esetben. Pl. a férfiak akik nem akarnak felszedni dícsérnek más nőket a környezetemben, akik fel akarnak szedni azok meg idővel felemlegetik a "csúnya-rossz exet/barátnőt" aki "nagyon rosszul bánt/bánik velük". A nők se különbek, de a férfiak hajlamosak a szexre, a nők meg a megértésre irányíta a fókuszt - ez egy tudatalatti viselkedés, hogy kiváltsa a másikból a "na majd én" attitűdöt ami mindkét nemben ugyanúgy megvan, hiszen egocentrikus lények vagyunk.
Nem biztos, hogy így van, csak egy gondolat, s nem akarok megbántani senkit, a válasz nem a vékony - molett, hanem inkább a vekony, molett - kövér nők közötti különbségre vonatkozik. S talán a pasiknál is hasonlóan működik a dolog.
Szóval szerintem az van, hogy a túl súlyos egyének kevésbé kapósak, nehezebben találnak partnert mint a vékony, normál illetve enyhén molettek. Magyarán amikor "végre" eljutnak egy akcióig, talán tudat alatt is, de megpróbálják a lehető leg élvezetesebb módon megélni, mint azok, akik "bármikor kaphatnak maguknak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!