Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől függ, hogy valaki egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy valaki egy nagy, izmos, dagadó, vastag, markolható doronggal valaki pedig csak egy két ujjal piszkálható vékony Sága virslivel jött a világra?

Figyelt kérdés

Nyilván a címben csak jól körülakartam írni a vastag, nagy méretű masszív pénisz és a vékony, kicsi, feminin p*cs jellemzőit.

És ne gyertek azzal, hogy gének, mert a nagy- és dédszülők is hordoztak már valamit magukban ami miatt később a gyereknek irdatlan nagy, vastag, orgazmust pumpáló dákója esetleg semmit nem ingerlő vékony bébipélója lett.

Környezeti hatások? Egészséges életmód? Erősport? Esetleg maszkulin életmód vagy puszta szerencse?

Pontos válaszokat várok! Legjobb az lenne ha lenne itt egy genetikus/urológus, aki jobban ért a témához.

Legalább a gyerekemnek legyen majd normális mérete hamár én egy kisfarkú cuckold lúzer maradtam (169cm/51 kg, 15/3,5). A nejem épp most csal agyba-főbe egy nagyméretű kollégámmal (együtt szoktunk zuhanyozni tenisz után szóval nem vagyok vak) tehát ""baromi jó" kedvem van, de nem akarom elhagyni/nem szólhatok bele, mert más nő ennyit se tolerálna.

Köszi az építő jellegű válaszokat.

2021. szept. 11. 13:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Apropó még: az én farkam kisebb a tiednél, mégsincs gondom a nők kielégítésével és megtartásával. Neked ez az életmódod már akkor eldőlt, amikor engedted, hogy a teljesen átlagos méreted önbizalomhiányossá tegyen és már túl mélyre sülyedtél, melyet a csalfa feleséged ki is használ.
2021. szept. 11. 13:59
 12/22 anonim ***** válasza:
41%
Nekem 2 centivel szélesebb a farkam ,ha ez megnyugtat sose voltam nővel 28 évem alatt. Légy magabiztos. Amúgy meg vannak kis és vannak nagy vaginájú nők. Van aki külön a kis pélóra utazik de 12cm alatt van kis pénisz.
2021. szept. 11. 14:33
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
Ha a tudósok rájöttek volna már az efféle született testi adottságok okára, akkor valószínűleg nem születne több gyerek testi fogyatékossággal, esetleg agyilag saláta állapotban, és bizonyára a szülők kérhetnék, milyen külseje legyen a gyereküknek.
2021. szept. 11. 14:51
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

A legtöbb pasi, akivel voltam, hasonló mérettel rendelkezett, mint te.

Szóval a feleséged félrelépésenek minden bizonnyal más oka van.

2021. szept. 11. 14:52
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes ez a genetika, nekem 18 centis farkam van, panasz még nem volt rá. Van két fiam, mint két tojás, olyanok. Az egyiknek jó nagy kukaca van, már baba korában nagy volt neki, a másiknak pici. Már előre sajnálom, ha kisebb marad neki. A testalkatuk is más, a nagy kukijú szikár, a kicsi pedig inkább dundibb.
2021. szept. 11. 15:05
 16/22 anonim ***** válasza:
34%
#15 miért sajnálod?
2021. szept. 11. 15:45
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
Azért, mert a nők nagyobb része a nagy f@szt szereti és slussz. Van példám rengeteg a saját életemből és az ismerőseiméből is. Lehet itt vigasztalni, meg bátorítani a kis farkúakat, attól még ez így marad.
2021. szept. 11. 15:50
 18/22 anonim ***** válasza:
34%
Akkor jó szar helyre születik szerencsétlen gyerek, ha már most ilyen sületlenségeket neveltek belé. Sajnálom szegényt.
2021. szept. 11. 16:11
 19/22 A kérdező kommentje:
#18: Pedig igaza van. Ez a szörnyű valóság. A nők a nagy péniszt szeretik igazán csak.
2021. szept. 11. 19:58
 20/22 anonim ***** válasza:
52%
Elég meg keseredett lehetsz kérdező. Nem a farkad miatt nem kellesz a nőknek
2021. szept. 11. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!