Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ, hogy valaki egy nagy, izmos, dagadó, vastag, markolható doronggal valaki pedig csak egy két ujjal piszkálható vékony Sága virslivel jött a világra?
Nyilván a címben csak jól körülakartam írni a vastag, nagy méretű masszív pénisz és a vékony, kicsi, feminin p*cs jellemzőit.
És ne gyertek azzal, hogy gének, mert a nagy- és dédszülők is hordoztak már valamit magukban ami miatt később a gyereknek irdatlan nagy, vastag, orgazmust pumpáló dákója esetleg semmit nem ingerlő vékony bébipélója lett.
Környezeti hatások? Egészséges életmód? Erősport? Esetleg maszkulin életmód vagy puszta szerencse?
Pontos válaszokat várok! Legjobb az lenne ha lenne itt egy genetikus/urológus, aki jobban ért a témához.
Legalább a gyerekemnek legyen majd normális mérete hamár én egy kisfarkú cuckold lúzer maradtam (169cm/51 kg, 15/3,5). A nejem épp most csal agyba-főbe egy nagyméretű kollégámmal (együtt szoktunk zuhanyozni tenisz után szóval nem vagyok vak) tehát ""baromi jó" kedvem van, de nem akarom elhagyni/nem szólhatok bele, mert más nő ennyit se tolerálna.
Köszi az építő jellegű válaszokat.
Fater azt mondta mikor anyut felszedte, nagyon kanos volt, diszkó parkolóban úgy megpakolta, hogy néha néha még a zenét is elnyomta a sikoly, ami kijött digidugi közben.
Valószínűleg nem sajnálta az anyagot, mert szép szál, alföldi gyerök löttem.
190 cm vagyok, 100 kg, deszka ott lenn 22cm, néha vannak problémák ha nadrágot, vagy boxeralsót keresek.
Ha sétálok és nem figyelek oda, kilátszódik a nadrágon keresztül mekkora s szerszám.Sok lány szokott vigyorogni ha meglát és odanéz.
Kaptam már telószámokat így utcán, ha diszkóba megyünk ott különösen szerencsésnek érzem magam, ha skinyfat farmert húzok, ami eléggé tapad.
#4: Jó, de a felmenőknél is valahol és VALAMIÉRT elkezdődött ez a genetikai folyamat. Csak van vmi magyarázat!
"Jó flusztrált írás ez."
Ha neked is ilyen semmitérő pö**öd lenne akkor te is frusztrált és depressziós lennél, amiért a kis bébipélód miatt hetente csal meg a feleséged a nagyfarkú legjobb kollégáddal és semmi más választásod nincs, mert más nő össze se jönne veled. Így a nyitott kapcsolat még talán a legkevésbé rossz döntés részemről.
"X kromoszómát, meg hormonokat is lehet még hibáztatni, ha bűnbakot keresel."
Ezt hol lehetne orvosilag kivizsgáltatni? Hogy legalább utólag tudjam ki/mit/hol rontott el?
Terhesség alatti magzati ellátottságtol vitaminkészlet stb tol.
A szervezet eloszor a létfontossagu dolgok kialakulasara fokuszal agy tüdő szív máj gerincváz stb.
A szaporodasi szervek masodlagosak.
Ergo ha az anyában keves a vitamin azt mindenképpen a letfonotssagu szervekre adagolja.
Nem feltétlenül a genetika a hibás, az öröklött gének a maximális elérhető méretet határozzák meg, amely normális esetben akkorára megnő. Vannak viszont tényezők, amik bezavarhatnak. Ezeknek mindig ugyanaz a kimenetele: visszafogják a tesztoreron termelődését a fejlődő fázisban. Többek között gyerekkori elhízás, ösztrogén tartalmú ételek/italok fogyasztása (pl. szójatej), sportszegény életmód, stb.
A lényeg, hogyha nincs elegendő tesztoszteron akkor, amikor tudna nőni a fütyi, akkor egyszerűen nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!