Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora szenvedés napokig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora szenvedés napokig erényövben lenni?

Figyelt kérdés

Még sose volt rajtam erényöv, viszont nagyon érdekel a téma. Azt tudom, hogy kellemetlen lenne ahogy folyamatosan kanos vagyok és még sem tudom magam kielégíteni, mert ilyenben volt már részem, de pont ez izgat. A kanosságomnál fogva szerintem jobban is irányítható lennék és egy szadistább lányt tuti izgatna a szenvedésem látványa. Egy nap szex/maszti nélkül is szenvedés nekem, hát még több. Még csak a reggeli felizgulás hatása van rajtam (nem élveztem el azóta) és már most majd megőrülök.

Szóval mekkora szenvedés lenne szerintetek? Esetleg prosztataorgazmusban lennék még benne, mert szeretem a pegginget/dildókat. Az vajon kitudna elégíteni? Vagy kulcsőrzőként nem engednétek ezt se?

2021. szept. 11. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas szenvedéssel jár pláne ha állandóan áll a farkincád.
2021. szept. 11. 11:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, szinte mindig áll :D Akkor nehéz feladat lenne, de pont emiatt tetszene.
2021. szept. 11. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki és megtudod.

Lakatold le a bajkeverőt, aztán hagyd otthon a kulcsot és menj el valahova. Egy fél nap elég lesz, utána meséld el hogy vergôdtél (haza) :)

2021. szept. 11. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez egyénenként változó, van aki egy nap vagy pár óra után tud szenvedni benne egyrészt a "fájdalomtól" amikor felállna és húzza a golyókat, másrészt a kéjtől. De vannak olyanok akiknek hosszabb idő, pl több nap extrém esetben hét is mire a libidó szintje újra eléri azt az állapotot amikor már nem bír magával. Ennek biztos van köze pl a hormonokhoz is, de javaslom tapasztald ki neked milyen lenne. A leírtak alapján hamar beleőrülnél. (Egyébként pár nap hordás után kicsit jobban hozzá lehet szokni.)
2021. szept. 12. 10:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát a szenvedésnek sztem nincs mértékegysége és egyénenként eltér..

Nagyon sok függ az erényöv típusától, hogy jó méretet választasz-e, illetve hogy éjszaka is akarod hordani, vagy csak nappal, tovább

Én magamról tudok nyilatkozni, év eleje óta hordok erényövet, mostmár szinte folyamatosan rajtam van, kb hetente egyszer kerül le, de néha 2 is hétig rajtam van. Nem mondanám szenvedésnek, hiszen élvezem.. különben nem hordanám.

Azt mondanám inkább, hogy néha kellemetlen, és vannak nehéz napok.. amikor a francba kívánod az egészet. Persze a jó pillanatok kárpótolnak ezért. De az igaz, hogy a barátnőmnél van a kulcs, azért ha magamnak kéne a kulcsot őrizni, valószínűleg nem lenne meg ez a "kárpótlás" és ezért már meguntam volna.

Azt tudom elmondani hogy fél nap (reggeltől-estig) már az elején is viszonylag könnyedén ment. Persze az elején még 2 óra is nehéz benne, mivel szokatlan érzés ráadásul folyton ez jár a fejedben, akaratlanul is felizgatod magad. De ez az első pár alkalom után elmúlik. Ezután ha felveszed reggel, napközben rajtad van, persze sokszor eszedbe jut, vagy ha pl. meglátsz egy jó csajt elkezd felállni, rögtön megérzed hogy erényövbe vagy zárva, amitől még jobban felizgulsz.. ilyenkor tudja húzni a heréket és az kellemetlen. Viszont az érdekes a dologban az, hogy egy idő után rááll az agyad, hogy viszonylag könnyebben kontrolláld magad, és eltereld a gondolataidat, még mielőtt felállna. Szóval a napközbeni hordás sztem nekem kb 2-3 hét után már teljesen kényelmes volt.

Amivel gondjaim voltak az az éjszakai hordás, ezt nagyon sokáig tartott megszokni, több hónap volt. Éjszaka ugye nem tudod kontrollálni a gondalataidat és a farkad felállna, és olyan nagyon tudja húznia heréket hogy fájdalmas lehet. Ehhez még hozzájön hogy alapból szokatlan kicsit az erényöv, napközben észre sem veszed de éjszaka zavar h a lábad között van, összevissza helyezkedsz, szóval nem alszol jól. És pár kialvatlan éjszaka az tényleg igazi szenvedés, sokkal rosszabb mint a kellemetlen (de igazából édes kín) fájdalom amikor fel akar állni. Ilyenkor iszonyat nagy akaraterő kell hogy hordjad továbbra is.. Mert egyébként ha elég kitartó vagy, hozzá tudsz szokni. Én mostmár jól alszom benne, de egyébként ha levenném pár hétre megint nem tudnék benne aludni, úgyhogy mostmár nem is akarom levenni, minél tovább hordanám legszívesebben, ez az izgalmas az erényövben..

2021. szept. 13. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!