Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szenvedés egy fiúnak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szenvedés egy fiúnak az alábbi szituáció?

Figyelt kérdés

Ha egy külsőre átlagos, de általa kedvelt lánnyal kell egy ágyban aludnia, egy olyan helyzetben, hogy mások is vannak a szobában, ezért nincs lehetőség szinte semmire.

Ez fájdalmas lehet fizikailag? Vagy spontán magömlése lesz?

2020. febr. 5. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges. Én is voltam már olyan helyzetben, hogy szinte fizikai fájdalmat éreztem felizgult szexuális állapotom miatt.
2020. febr. 5. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Hallottad már azt a kifejezést, hogy lilultak a golyói?
2020. febr. 5. 14:28
 3/7 anonim válasza:

:dd

Fizikai fájdalom akkor érhet, ha a lány rád fordul alvás közben.

Amennyiben vonzódsz a lányhoz elképzelhető, hogy a jelenléte izgalomba fog már hozni. Ilyen szempontból gáz, hogy nincs opció semmire.

Mondjuk a kérdést olvasva, nem tartom valószínűnek, hogy vad szeretkezésbe torkollna az estéd. Bár azért még apróbb érintésekkel, összebújással próbálkozhatsz, hátha.. :)

Magömlésed csak akkor lehetne, ha iszonyat nagy katarzist/élményt okozna neked a lány szuszogása, egyébként kizártnak tartom :)

Próbáld túlélni xd hajrá

2020. febr. 5. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Hidd el, attól, hogy mások is vannak a szobában, még lehet szexelni. Próbálkozni biztos fog, minimum megcsöcsörész.

Nem jó egy fiút ilyen szituacióba belerángatni, rossz vége lehet (pl. utana már nem lesztek jóban)

2020. febr. 5. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Én halkan óvatosan megdugnám a csajt
2020. febr. 5. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem kezdi el a lány izomból szorítgatni a tökét akkor nem szenvedés. Ha ilyen szitu üt be akkor használjátok a kezeiteket :) Találd fel magad, ha már ugyebár nem 10 évesek vagytok és egy ágyban vagy egy csajjal (aki nem a rokonod).
2020. febr. 5. 15:29
 7/7 Roman00SA ***** válasza:
0%
Igen fajhat es a magomles megszuntetheti a fajdalmat szenvedes
2020. febr. 6. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!