Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket is felizgat ez a szituáció? L
Figyelt kérdés
Hogy egyszer megbeszélitek egy ismerősőtökkel h szerepjátékozzatok, ahol a nő egy prosti lesz, és aktus után pénzt kell majd adnotok neki. Persze semmi komoly összegre ne gondoljatok.
Ez nagyon beteges ha ezt a szerepjátékot legalább 1x ki szeretném majd próbálni?
Mielőtt elkezditek nem a pénz miatt, hanem az érzés miatt, h mit válthat ki ez a szituáció belőlem.
Ti hogy vagytok ezzel?
Ajánlatokat nem kérek!
2020. jan. 22. 22:45
1/18 anonim válasza:
Fura, de nem lenne ellenemre.
27F
2/18 Noren1989 válasza:
Nem tudom ezt elképzelni, főleg, mert tudom, hogy egy ismerősöm sem kérne tőlem ilyet....
3/18 anonim válasza:
Azért elég sokan át fognak látni azon a hazug kis L betűn... L mint Lajos? Hozzád van szerencsénk?
4/18 A kérdező kommentje:
Gondolhattam volna h vki azt hiszi h férfi vagyok. Bár az lennék. Minden könnyebb lenne.
Gondolkozz kicsit mielőtt kommentelsz. Miért írnám ki ezt ha férfi lennék? :D
2020. jan. 22. 22:51
5/18 A kérdező kommentje:
Szval akk ez így fura?
Akk ez nagyon beteges igaz?
2020. jan. 22. 22:51
6/18 Noren1989 válasza:
Nekem speciel igen, mert nincs olyan nő az ismerettségi körömben, akihez szexuálisan vonzódnék. Aki barát, az barát, aki nem...na az nem.
7/18 anonim válasza:
Nekem nem fura,engem is izgat,fizettem is így már csajnak. F
8/18 anonim válasza:
Igen, sajnos nagyon is fel. Ez az egyik szexuális fantáziám de eddig úgy képzetem, hogy majd a barátnőmmel játszom egyszer el. Lehet beteges, de tényleg nagyon izgat ez.
9/18 anonim válasza:
Hello l mint lajos! Dehogy furcsa,sőt izgató már amennyiben nem egy horribilis összegről van szó. Figyu,egy 5-ért leápolnál? Csak ha az L tényleg lányt jelent :D
10/18 anonim válasza:
Nekem ebben az a furcsa, hogy ismerősöddel akarod csinálni, nem a pároddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!