Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket is felizgat ez a szituáció? L
Hogy egyszer megbeszélitek egy ismerősőtökkel h szerepjátékozzatok, ahol a nő egy prosti lesz, és aktus után pénzt kell majd adnotok neki. Persze semmi komoly összegre ne gondoljatok.
Ez nagyon beteges ha ezt a szerepjátékot legalább 1x ki szeretném majd próbálni?
Mielőtt elkezditek nem a pénz miatt, hanem az érzés miatt, h mit válthat ki ez a szituáció belőlem.
Ti hogy vagytok ezzel?
Ajánlatokat nem kérek!
En fizettem mar az (ex)csajomnak 10 rongyot egy dugasert. Jatszottunk vele mindenfelet, szerette, ha hasznalom. Akkor mar szakitottunk, de szexelgettunk meg. Huzta az agyamat, hogy nem akar mar velem lefekudni, ugyhogy ezzel megolajoztam kicsit a kedvet, ami volt amugy is.
Egy 20asom lenne most is ra ;)
Azért nem a párommal csinálom mert nincs :D
Az ismerőst ne úgy gondoljátok h szólok az egyik fiú barátomnak, hanem ink annak a pasinak szólnék akivel régebben szexelgettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!