Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Titeket is felizgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket is felizgat ez a szituáció? L

Figyelt kérdés

Hogy egyszer megbeszélitek egy ismerősőtökkel h szerepjátékozzatok, ahol a nő egy prosti lesz, és aktus után pénzt kell majd adnotok neki. Persze semmi komoly összegre ne gondoljatok.

Ez nagyon beteges ha ezt a szerepjátékot legalább 1x ki szeretném majd próbálni?

Mielőtt elkezditek nem a pénz miatt, hanem az érzés miatt, h mit válthat ki ez a szituáció belőlem.

Ti hogy vagytok ezzel?

Ajánlatokat nem kérek!

2020. jan. 22. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Nekem bejönne, izgatna rettentően!Szerepjáték mindig izgató, mert új, mert más személy lehetsz. Inkább ez,mint unalmas ember maradjon bárki is.Nekem eddig az összes barátnőm azt momdta hogy egy beteg állat vagyok a szexbe. Persze jó értelemben. De inkább beteg állat, mint unalmas
2020. jan. 22. 23:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mint szitu tényleg izgi, de lehet feljebb is vinni, ha ténylegesen kiállsz az út szélére hogy az ismerős ott is szedjen fel.
2020. jan. 22. 23:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

En fizettem mar az (ex)csajomnak 10 rongyot egy dugasert. Jatszottunk vele mindenfelet, szerette, ha hasznalom. Akkor mar szakitottunk, de szexelgettunk meg. Huzta az agyamat, hogy nem akar mar velem lefekudni, ugyhogy ezzel megolajoztam kicsit a kedvet, ami volt amugy is.

Egy 20asom lenne most is ra ;)

2020. jan. 23. 03:05
 14/18 morcosmedve44 ***** válasza:
100%
Szerintem ezt egy ismerőssel kipróbálni semmi különös. Egyszerűen nem olyan izgalmas és érdekes mint ha egy idegen emberrel próbálnád. Tapasztalatból írom.
2020. jan. 23. 06:00
 15/18 Á.Zoli ***** válasza:
100%
Minden szerepjáték arra való, hogy színezze az együttlétet, Nagyon jó dolgokat lehet kitalálni, Szerintem nagyon jó tud lenni egy ilyen játékos szex! Mindenképp valósítsd meg!
2020. jan. 23. 06:10
 16/18 A kérdező kommentje:

Azért nem a párommal csinálom mert nincs :D

Az ismerőst ne úgy gondoljátok h szólok az egyik fiú barátomnak, hanem ink annak a pasinak szólnék akivel régebben szexelgettem.

2020. jan. 23. 06:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Izgató lenne és benne lennèk ilyen szerepbe ! Szeretem ha fantaziadús így izgisebb !
2020. jan. 23. 07:58
 18/18 Roman00SA ***** válasza:
58%
Nem beteges en fizettem lanynak csak azert hogy kinyalhassam
2020. jan. 26. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!