Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. A 4 szituáció közül melyik mennyire izgató nektek?
Korotokat is írjátok le kérlek, valamint nyugodtan részletezhetitek is :)
1. Korrepetáltok valamilyen tárgyból, egy 16 éves fiút, aki helyes, sportos, és odáig van értetek, ti pedig bevezetitek a szexualitás rejtelmeibe.
2. Egyes verzió csak lánnyal
3. 30 évvel idősebb jól szituált pasival szexelni, és ő dominálna feletted.
4. Hármas verzió csak nővel.
#3-as válaszoló.
Ha a 3. pontban említett +30 évvel idősebb férfi szerepére ha nincs jelentkező, szólj! ;-)
Nekem abszolút nem izgató egyik sem, mivel heteroszexuális vagyok, és sem a 16 éves kamaszok, sem apám korosztálya nem vonz szexuálisan.
Az eddigi max. korkülönbség köztem és egy férfi között 4 év volt, és konkrétan a hideg ráz a gondolattól, hogy egy nálam 30 évvel idősebb férfival szexeljek.
(Apám és köztem van pont 30 évnyi korkülönbség.)
De nyilván ízlések és pofonok - ha mások vonzódnak ennyire más korosztályhoz, az nem zavar, meg nem is látok benne kivetnivalót.
1. és 2., mert az 50-es pasik nem jönnek be, és nagyrészt domináns típus vagyok az ágyban.
20/L
Csakis a 3, esetleg a 2. Az 1-es és a 4-es taszít.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!