Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz ha egy nagy pénisszel rendelkező pasi képet küld a farkárol akkor sok lány vevő lesz rá?
Figyelt kérdés
Van egy haverom akinek nagy farka van és sokszor megcsinálja hogy képet vagy videót küld a farkárol és vannak csajok akik megijednek ekkora mérettől,de vannak akik athivjak szexelni a haverom az elmondása szerint.
Vajon egy nagy farkokkal rendelkező pasinak így könnyű szexpartnert találni hogy jó pár csajnak elküldi a farkát a neten aztán úgyis lesz rá vevő?
Itt a fórumon azt olvasom hogy az ilyen levelek válasz nélkül mennek a kukába
2021. szept. 10. 19:30
11/14 anonim válasza:
Lányként mondom, szerintem irreálisan kicsi az esélye hogy a haverod igazat mond.
12/14 anonim válasza:
Nekem volt egy olyan sztorim, h a szomszédban házibuli volt, és szóba került, h kinek mekkora....amikor mondtam, h 22, mondták, h nincs az a nő aki azt élvezné... 10 perc kaptam egy üzenetet a háziasszonytól, hogyha tényleg akkora, akkor az emeleti vendégszobában vár... 😂
13/14 anonim válasza:
Igen, igaz. Ezért láthatod szinte mindenhol, hogy a lányok csak úgy könyörögnek a dicpicért... -_-'
14/14 anonim válasza:
Van ilyen is, olyan is. Direktbe még nem küldtem egynek sem. Néhány beszélgetés után, ha ott tartott épp a téma igen. 90%-ban szex lett a vége 1-2 napon belül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!